13. august 2011

Harrods og Camden igen..

Vi kunne da ikke tage hjem fra London uden poser herfra..IMG_1083derfor startede vi fredagen med at tage til Knightsbridge, poserne vi bar videre var primært fra Ground Floor’s Food Hall – alt alt for dyrt, men super lækkert præsenteret i fantastiske omgivelser. Hvis du klikker på linket kommer du ind på en virtuel 360o‘s tur rundt i de forskellige afdelinger i stormagasinet. IMG_1101IMG_1105IMG_1106

Vi blev ikke helt færdige med Camdens markeder og gader i tirsdags, så vi tog derud igen efter overdådighederne i Harrods.IMG_1131IMG_1126IMG_1143IMG_1138Alt var åbnet igen, træpladerne var skruet af vinduerne og handlen gik lystigt, poserne blev større og tungere.. :-)P1060346Efter en lang shoppedag vendte vi tilbage til denne udsigt for sidste aften i denne omgang.P1060361Vi har haft en fantastisk uge i London, urolighederne har selvfølgelig fyldt en del, og det HAR været voldsomt derovre, men det har ikke ødelagt vores ferie på nogen måde. Vi havde ikke på forhånd lagt faste planer, vi tog oplevelserne i den rækkefølge de kom og droppede ind og ud, hvor det lige passede os. Rundede et hjørne, tog en bus, satte os og nød livet omkring os, snakkede, grinte, kiggede, pegede, fotograferede, spiste og drak når vi var sultne og tørstige, og også lidt når vi ikke var det.. :-)

Vi er ikke færdige med London, og det tror jeg heller aldrig vi bliver, nu er vi hjemme efter en herlig uge i det bedste selskab. Vaskemaskinen skal motioneres og Bumle skal kløes på maven, om et par dage vil jeg tro vi vender næsen mod øst og det lille hus i skoven.

Vi har jo 2 ugers ferie endnu..

14 kommentarer:

 1. Det lyder som en fantatisk uge I har haft og det er altid dejligt at få shoppet igennem...Dejlige billeder fra jeres London tur, flot lys på det sidste billede..Og mon ikke Bumle er glad for at I er hjemme igen...;-D knus og fortsat god ferie..

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem :-)
  Nej, man bliver aldrig færdig med London - hver gang man kommer, er der noget nyt at se, og man nåede jo heller ikke at se alt det gamle... plus alt det, der skal genses... man har travlt i London.
  Det var godt I havde en god ferie trods urolighederne.
  Vejret er skønt her i Sverige, så I kan godt glæde jer :-)

  SvarSlet
 3. Kjenner det rykker i shopping-genet nå!!!!
  Bra at urolighetene ikke ødela på noen måte. For sannelig foregår det der.
  JA, Bumle må få masse kos nå:) Tenker Emil er rett rundt hjørnet også?
  Kos dere hjemme, klem fra meg:)

  SvarSlet
 4. Annemarie.. Tak skal du have, du kan tro Bumle er tilfreds, og hun kommer med til Sverige, hun lagde sig i min taske inden jeg fik den pakket ud.. :-) Knus.

  Tak Ellen, hold på det gode vejr, og lad nu være at tage det med til Sjælland igen.. :-) Ja London er utømmelig.. og sådan har jeg det også med Berlin :-)

  Guri.. Det er da lidt tidligt, hvis du skal holde købepause resten af året.. :-) og JA Emil kommer i morgen, han er savnet. Klem fra mig

  SvarSlet
 5. Tack för att du visar underbara bilder från London! Jag har inte varit där ännu men drömmer om att komma dit en dag.
  Ha en fin helg!

  SvarSlet
 6. Og I gjorde som jeg skulle ha gjort, først tage ferie når man rejser af sted, så er der nemlig meget mere ferie tilbage, når man kommer hjem ;-)

  SvarSlet
 7. Anelia.. London er dejlig og helt sikkert mange besøg værd.. :-)

  Lene.. Det er ikke sådan vi plejer at gøre, men det virker rigtig godt stadig at have det meste ferie tilbage. Det var dog lidt hektisk at blive færdig og komme afsted.

  SvarSlet
 8. oj,,,,,,,,,dit skulle jag vilja komma......
  nu startar partysäsongen igen.....
  så missa inte


  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvarSlet
 9. Ha en fortsatt fin ferie!
  Flott blogg du har! :)

  SvarSlet
 10. Håkan.. Der er dejligt i London.. :-)

  Marianne.. Tak skal du have.. :-)

  SvarSlet
 11. Ja, Harrods... Jeg kan gå derinde i timevis, og jeg skal også altid have et eller andet, så jeg får den fine pose. Egentlig fantastisk at have skabt en butik, hvor man ligefrem går ind for at få poserne...;-)

  Jeres London-tur lyder så dejlig, og det er godt, at urolighederne ikke ødelagde turen for jer. Jeg er selvfølgelig blevet helt vild for selv at komme til London, for det er længe siden. Sådan en tur må ind på ønskesedlen...:-)

  SvarSlet
 12. Ja det er dybt imponerende, og man kan jo endda købe Harrods poser.. :-)
  Når I flytter til England, er det nok lidt nemmere at tage nogle dage i hovedstaden.

  SvarSlet
 13. Sikke nogle vidunderlige billeder, Inge! Nej, London bliver man vist aldrig færdig med - der er så utroligt meget at opleve. Det glæder mig meget, at urolighederne ikke kom til at ødelægge jeres ferie.
  Klem og god søndag eftermiddag til dig!

  SvarSlet
 14. Tusinde tak Madame.. forelskelse i London er forever.. :-)
  Klem og en dejlig søndag aften til dig

  SvarSlet