9. august 2011

Greenwich og O2..

Det er lidt af en klatretur at komme op til Royal Observatory i Greenwich parken, men udsigten er klatreturen værd. IMG_0482IMG_0480Vi trængte til at komme lidt væk fra storbyen, så i går gik turen til Greenwich gennem den gamle gangtunnel under Themsen. IMG_0473IMG_0475IMG_0489IMG_0488Min fod er en fod.. :-)

Fra Greenwich tog vi omkring Canary Wharf..IMG_0498IMG_0503og videre til O2, den store hvide kuppel vi kan se fra lejligheden.IMG_0519O2 er en kæmpe stor event arena, med scener, biografer, spisesteder og barer i lange baner. Et fantastisk imponerende sted.. der gad jeg godt opleve en stor koncert en dag.

IMG_0530IMG_0537IMG_0558..og lidt til dig Ellen.. eller måske mere til Tim, der ligger en stor Titanic shop i O2 Arenaen :-) men det ved han formentlig allerede.IMG_05520-linien er markeret gennem hele O2 områdetIMG_0516

Vi har fået en del sms’er og kald fra DK, omkring urolighederne her i London. Vi følger med på Sky News og nettet og holder os væk fra de områder, hvor der er ballade. Her hvor vi bor mærker vi ikke noget til det.

13 kommentarer:

 1. Åh London er et dejligt sted :-)
  Nu ikke more jer for godt ;-)

  SvarSlet
 2. Skønne billeder, Inge, og spændende at læse! Jeg har også tænkt på jer på grund af urolighederne i London, men det er godt, I holder jer væk fra de områder, hvor der er ballade.
  Ha' en dejlig feriedag, klem!

  SvarSlet
 3. Jeg har også tænkt meget på jer med alle de uroligheder der er derovre, men godt at I holder jer væk fra det..Dejlige billeder, og sikke en masse spændende steder i får besøgt...Fortsat god ferie..Knus..

  SvarSlet
 4. Jeg har selvfølgelig også tænkt på jer, men da det hovedsagelig har været i det nordlige London, satsede jeg stærkt på, at I ikke har været 'involverede'.

  Tak for info om Titanic-shoppen. Jeg vidste ikke, at der lå sådan en der, men om Tim kender den, skal jeg ikke kunne sige - jeg spørger ham ved lejlighed :-)
  Fortsat rigtig god tur :-)

  SvarSlet
 5. Godt at I passer på jer selv, og tak for billederne og inspiration til en Londontur, jeg håber stadig på en sådan :-)

  SvarSlet
 6. Fantastiske og pragtfulde billeder (nok fordi én elsker London hehe) - og skønt at I holder jer væk fra urolighederne, vi talte om det her igår. Skønt at følge med i hvad I foretager jer derover. Stort internet hug ^¿^

  SvarSlet
 7. Det er rart at have fod på tilværelsen, men heller ikke så ringe at have fod på foden.
  Håber I kommer hjem uden at have været tæt på balladen.

  SvarSlet
 8. Det er rart at have fod på tilværelsen, men heller ikke så ringe at have fod på foden.
  Håber I kommer hjem uden at have været tæt på balladen.

  SvarSlet
 9. Ja, London er heldigvis stor, og I må bare holde øje med udviklingen. Det er sjovt at se, at I har været i Greenwich, for jeg har lige skrevet en artikel om Londons parker og også om den. Meget heldigt, egentlig, at din fod er en fod... ;-)

  SvarSlet
 10. Hvor fedt med sådan en London tur. Skønne billeder. Det ser ud til at gå hedt til derovre men bare I ved vhro I kan færdes. En af ældstes venner skulle se England-Holland idag men kampen er aflyst! Nyd turen. knus

  SvarSlet
 11. Haha..Den der vågner sidst, vækker de andre. Den kunne jeg godt lide :-)
  Dejligt at følge ferien i tekst og billeder.

  SvarSlet
 12. Uh, får helt lyst til en tur til London (det er otte år siden sidst!), når jeg ser alle dine billeder.

  Fortsat god ferie!

  SvarSlet
 13. Per.. Vi prøver at lade være, men det er svært.. :-)

  Madame.. Tak skal du have.. Klem :-)

  Annemarie.. Vi opsøger ikke urolighederne, men det flytter ret meget rundt.. Knus

  Ellen.. Ja og nu det sydlige, men de unge ballade magere er meget mobile, og kommer hurtigt rundt

  Lene.. Velbekomme, og tag endelig herover, det er en fed by. :-)

  Mariane.. Tak skal du have, jeg har også altid været meget glad for London, og det bliver ikke mindre af at være her.. Du får et IE hug retur.. :-)

  Rimkoger.. hehehehe.. ja fod og fødder er en god ting her i UK. Vi prøver at holde afstand.

  Mia.. Det er den nemlig, der kan sagtens være problemer i en gade, og i gaden ved siden af er der rimelig fred og ro. Jeg følte mig også meget heldig.. ;-)

  Tina.. Vores mænd havde planlagt at følge den på TV.. Tak og knus.

  Pia.. Dejligt at du har lyst til at følge os.. :-)

  Bente.. Du må have pakket tasken igen.. Tak :-)

  SvarSlet