12. november 2011

Kæden hoppede af..

Vi spillede LoRomero igen fredag, det er altså en af de bedste baner hernede, men for pokker da osse, hvor jeg igen spillede den ringe. Der er ikke langt fra succes til fiasko på en golfbane.. Dagens vinder torsdag og dagens taber fredag.. Det er rigtig godt jeg ikke skal leve af at spille golf :-)P1000319På vej hjem kørte vi forbi den lokale italienske restaurant Giovanni for at bestille bord til om aftenen. Den engelske nabopub lokkede med lave priser på øl, vin og GT.. Sikke et hul vi røg i der, vi nåede dog hjem, og fik golftøjet af og lidt rene klude på, før kæden knækkede godt og grundigt senere på aftenen..

P1000291P1000294P1000345Efter en udsøgt middag hos Giovanni, kunne vi bare ikke gå forbi denne syngende trio.. vi sluttede aftenen i et gevaldigt humør, med højlydt fællessang og Margarita dansen. Der var dobbelt så langt hjem som ud.. :-) IMG_4402I dag har vi sovet længe, slappet af og ladet op.. IMG_4376IMG_4383Vi nåede dog lige en tur forbi markedet ude i La Zenia, inden de bløde stole sprang op på ryggen af os og bed sig fast.IMG_4405”Indernettet” gik ned i eftermiddags, så det er ikke lige til at vide, hvornår det her indlæg ryger ud i den store verden. Jubbiiii en flink teknikker ringede tilbage og fik hul igennem igen.. Vi er på igen :-)

12 kommentarer:

 1. I lever rigtig livet - dejligt at læse, Inge. Og ja, der må have været dobbelt så langt hjem som ud efter aftenes oplevelser hos Giovanni .. :-)

  Klem og ha' en rigtig god lørdag aften!

  SvarSlet
 2. Det lyder til at have været en rigtig festlig aften, håber kæden er tilbage igen...Tab og vind med samme sind...siger jeg der bliver pissesur når jeg taber...;D Knus og en god lørdag aften til jer..

  SvarSlet
 3. Herrestegud, det er da bare en lille, hvid bold, I smider rundt med, og med sådan fest I har haft sidste nat, er alting næsten ligemeget...

  Har du købt en af de der pink tingester med sorte prikker med hjem? Tager du den på på lørdag? Så tager jeg et billede af dig - både med og uden Margarita ;-)

  SvarSlet
 4. Madame.. Vi stornyder hernede i varmen. Klem til dig.

  Annemarie.. Det var meget festligt i går, men ikke i dag.. ;-) Knus til dig.

  Eric.. Ja men ret træls i morges.. :-)

  Ellen.. Alt var ligemeget i morges.. :-D. Åhhhh jeg glemte at købe sådan en prikket ting.. Skal jeg finde en til dig.. ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg synes om, at du lader de andre vinde af og til; meget ædelt gjort af dig :-D

  SvarSlet
 6. Det lyder da kun festligt. At regningen kommer bagefter, ja det kan man glemme lidt i nuet. Jeg håber, at søndagen alligevel kan nydes.

  SvarSlet
 7. Hvor ser der hyggeligt ud dernede...og sikke en stemning ;-)

  SvarSlet
 8. Er du nu i Italien? Eller er det Spanien? Jeg er slet skjult misunderlig!

  Fede billeder af en fantastisk stemning og dejlig beskrivelse af, hvordan livet skal leves når det er bedst :)

  SvarSlet
 9. Herligt :-) Livet skal nydes mens man har det. Vi har købt rødvin, vi har øl på lager, og bor i et stort hul hvor der ikke sker en sk.. ud over det vi selv finder på. Det skal nok blive sjovt :-)

  SvarSlet
 10. Dette så da trivelig ut Inge:))
  Kos dere videre, klem fra meg:)

  SvarSlet
 11. anjoe.. jeg gør det altså ikke med vilje.. altså taber.. :-)

  Susanne.. Og jeg glemmer det ofte, når musikken spiller og vi danser hurtigt forbi.. :-)

  Gitte.. Her er så dejligt :-)

  BS.. Jeg er i Spanien, og vi gør hvad vi kan for at leve livet.. :-)

  Pia.. Fedt, jeg glæder mig til at se jeres store hul i næste weekend.. :-)

  Guri.. Det kan du tro det er.. Klem til dig. :-)

  SvarSlet