27. november 2011

Vejret er ikke værd at blogge om...

imageVi er på vej hjem inden stormen rammer Skåne med fuld kraft.. Øresundsbron fraråder allerede vindfølsomme køretøjer, det er heldigvis ikke os..

Sendt fra HTC mobil

Update: SMS fra Øresundsbron kl. 16.31.. broen er lukket på grund af storm – det var sørme godt vi fik pakket sammen og kørte hjemover.

13 kommentarer:

 1. Håber ikke i blæser væk. God tur.

  SvarSlet
 2. Bare rolig, det er en vind-vind situation.

  SvarSlet
 3. Godt at vide at I er taget afsted. Tror den bliver lidt styg i aften.

  SvarSlet
 4. Jeg har på nettet læst lidt om, at DK bliver overfaldet af et grumme stormvejr i dag og håber, at I nåede hjem, før det blev for slemt hos jer.
  Tak for skønne billeder af familiens guldklump, ja Bumle er selvfølgelig også en vigtig del af familien, men jeg mente altså barnebarnet.
  Og du har fuldstændig ret i hvad du skrevet om Blogland, selv om jeg har lidt svært ved at deltage i div. Blogtræf og andre møder, så føler jeg alligevel, at bekendtskabskredsen er blevet udvidet ret betydeligt med alle jer dejlige bloggere i Danmark.
  Knus og en skøn søndag eftermiddag til dig.

  SvarSlet
 5. Marianne.. Det gjorde vi ikke, selv om det rykkede godt i bilen på vej over Øresundsbron.

  Eric.. Hahaha.. tak for beroligelse, vi oplevede det mest som en sidevindssituation :-)

  overlever.. Jeg tror du får ret, vi havde læ ved huset, men opdagede pludselig at træerne nederst på grunden bevægede sig ret meget, så vi pakkede og kørte hjem.

  Annette.. vi er kommet godt hjem, men det lyder som om det spidser til i øjeblikket. Der er ingen tvivl om at Emil vinder titlen som familiens guldklump.. der kan Bumle slet ikke være med.. :-)
  Det er ærgerligt at du bor så langt væk, men det kunne da være det lykkedes os at mødes en dag, det kunne være så hyggeligt.
  Knus og i lige måde til dig.

  SvarSlet
 6. Her rusker det også pænt nu. Vi har været ude at tjecke haven for løse genstande og drivhuset er lukket og sikret. For min skyld måtte det gerne stoppe lige nu. Faktisk gider jeg slet ikke blæsevejr.
  God og lun aften til jer.

  SvarSlet
 7. Godt du nåede sikkert hjem :-) her er lidt for meget gang i vinden udenfor efter min smag.

  SvarSlet
 8. Susanne.. Jeg har DR Update kørende i baggrunden, der er rigtig meget gang i den rundt omkring os.. Jeg kan også fint leve resten af mit liv uden blæsevejr. Tak i lige måde.

  Lene.. Det er også lige i overkanten til min smag.. Kan faktisk sagtens leve med vindstille, eller kun let vind.

  SvarSlet
 9. Ser at dere har hatt storm i Danmark også, samme været har vi hatt i vestnorge. Ikke mye som minner om at det er desember snart, men det er nå koselig å kunne kose seg inne med adventslys og adventskos. Ønsker deg en fin uke :-)

  SvarSlet
 10. Hvad med at ønske jer et par vinduesviskere i julegave? Det der er da farligt ;-)

  Godt I nåede hjem inden broen lukkede helt. Et er at måtte vente hjemme, men at være tvunget til at sidde i bilen og vente... pyha. Men så vender man vel bare om igen, mon ikke? Hvis man har noget at vende om til. Vi har heldigvis kun prøvet det på vej hjem fra Jylland en gang, og ventetiden blev ikke mere end et par timer, inden fik vi lov til at køre over med politiet forrest i kortegen.

  SvarSlet
 11. Venke.. Det blæste en hel pelikan i går, og vi hyggede indendøre :-)

  Ellen.. Jeg prøvede at tage billedet mens de kørte, men så dumt ud.. Så Hasse blev bedt om lige at slukke 2 sek.

  Vi havde snakket om at blive og være med til Skyltsdagen.. noget med at butikkerne var åbne i går eftermiddags fra 15 til 19, men da træerne begyndte at vippe mere og mere, blev vi enige om at få pakket sammen og komme hjem. Når først man sidder i kø ved broen er der jo ikke så meget at gøre, andet end at vente.. Vi havde nok ikke gidet køre tilbage og åbne huset igen.

  SvarSlet
 12. Hej Inge.
  Det ser ud til at det har været en grim tur - heldig kan jeg også læse i at er hjemme igen.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlet
 13. Det gik nu OK Hanne Bente, vi var hjemme inden det rigtig gik løs.. :-)

  SvarSlet