27. november 2011

Tæt på..

Jeg kan komme pænt tæt på dyrene med mit største objektiv.. nej jeg har stadig ikke fået mit store drømmeobjektiv :-), men 70-300mm giver også OK billeder. IMG_4833IMG_4848IMG_4865IMG_4913IMG_4927

..og hvis “nogen” skulle være interesseret, så ønsker jeg mig stadig et 150-500 tele objektiv med stabilisator OG et nyt stativ OG en der gider slæbe det hele for mig.. :-)

15 kommentarer:

 1. Superflotte billeder selvom det "kun" er et 300mm!!! Jeg håber at julemanden læser dit ønske, god søndag til jer i Sverige, håber ikke i blæser væk..;D

  SvarSlet
 2. Tak Annemarie.. Måske kan julemanden ikke bære så dyre gaver, men så må jeg jo hjælpe ham.. :-) Vi mærker ikke noget til blæsevejr endnu.

  SvarSlet
 3. Godmorgen, Inge, sikke nogle skønne billeder du har taget i Skånes Dyrepark i går. Det var dejligt at læse om besøget fra blogland.
  Ha' en god 1. søndag i advent! Klem

  SvarSlet
 4. Tak Madame og i lige måde til dig. :-)

  SvarSlet
 5. fik mig et nyt spejlrefleks her i sommer, men lur mig, om jeg har orket at eksperimentere....der er også en tele med ...men til foråret viljeg igang.

  SvarSlet
 6. Der skal tid og energi til at eksperimentere med forskellige objektiver, mon ikke du får lyst til at lege med din tele når de grønne blade begynder at dukke op igen Lavendel.. :-)

  SvarSlet
 7. Det er jo lige præcis det sidste der gør, at jeg slet ikke har lyst til at gøre det udi store kameraer med dertil hørende objektiver :-)
  Men det bliver spændende at se, om julemanden har stærke rensdyr...

  SvarSlet
 8. Det er jo lige præcis det sidste der gør, at jeg slet ikke har lyst til at gøre det udi store kameraer med dertil hørende objektiver :-)
  Men det bliver spændende at se, om julemanden har stærke rensdyr...

  SvarSlet
 9. Jeg håber julemanden har en stor pung og stærke rensdyr.. Det med slæberiet må jeg finde ud af hvis "problemet" opstår.. :-)

  SvarSlet
 10. Du ved da godt, at 3 ønsker er for mange, gør du "ægge", men hvis Rimkogeren og jeg scorer det store beløb i Lotto, skal du gerne få opfyldt de 2 førstnævnte ting :-D
  Hav en hyggelig søndag; brug lidt tid på at løfte træstammer, så at du senere selv kan tage fotogrej-slæbet :)

  SvarSlet
 11. Bare for en ordens skyld. Jeg er helt enig med anjoe, så nu må du krydse fingre for, at heldet tilsmiler os.

  SvarSlet
 12. Inge, gid du boede tæt på mig, for jeg ville elske at gå sammen med dig og lære af din evne til at finde gode motiver :-)

  SvarSlet
 13. Anjoe og Bo.. I kommer med i min aftenbøn :-) Jeg håber virkelig I vinder den store gevinst. Træstammerne lod vi ligge, og skyndte os at pakke og køre hjem i stedet for.

  Lene.. og jeg ville elske at følges med dig :-)

  SvarSlet
 14. Skønne dyrebilleder. rigtig god søndag aften!

  SvarSlet
 15. Tak skal du have Anette, og i lige måde til dig..

  SvarSlet