16. juli 2013

Åbent hus og kæmpe karper..

Søndag over middag havde mægleren bedt os være ude af huset, så han kunne holde åbent hus i Bymarken. Heldigvis stod han ikke og blomstrede helt alene, der dukkede interesserede købere op, om nogen af dem også er så interesserede, at de vil i forhandling med os, vil tiden vise.  IMG_3060Vi kørte en tur ud i det blå-grå-disede søndagsvejr. Ved Gundsølille nord for Roskilde skulle der være fornuftige muligheder for at spotte et storkepar med 4 unger, vi så reden, men storkene så vi ikke noget til.

På vej tilbage til Roskilde kom vi forbi Super Koi, og blev enige om at kigge indenfor. Egentlig er vi ikke specielt interesserede i havebassiner, springvand og fisk, men for pokker hvor blev vi positivt overraskede. Det er et fantastisk sted, med karper i alle størrelser, farver og prisklasser. IMG_3067Hvis man vil indrette haven med sten og vand, er der oceaner af inspiration at hente i Super Kois store udstillingsområde. IMG_3085IMG_3089Vi gik rund mellem små bække, vandfald og klukkende kilder, her var masser af muligheder for at “lave billeder” af blødt vand. Jeg prøvede, men uden stativ kan jeg ikke holde kameraet i ro længe nok.. IMG_3097IMG_3115IMG_3104

Super Koi på Koldekildevej er helt sikkert et besøg værd, selv om vi hverken skal have fisk eller vand på altanerne, så skal vi helt sikkert forbi Super Koi igen.

27 kommentarer:

 1. Jeg krydser fingre for interesserede købere :-) Vand kunne jeg godt tænke mig, men fisk har aldrig sagt mig noget, men derfor kan man jo godt kigge ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for krydser Lene.. :-)
   Man kan altid kigge nyde smukke omgivelser.

   Slet
 2. Wow, helt vidunderlige billeder, Inge! Pøj pøj med salget af jeres hus - jeg håber, det går hurtigt. Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, vi håber også der hurtigt kommer gang i handlen. :-)

   Slet
 3. Koikarper er meget flotte - jeg har set, at en enkelt kan koste 30000 kroner eller endog mere. Så skal man altså være MEGET interesset i at holde fisk. Og tænk, hvis der lige kom en fiskehejre forbi ...
  Pøjpøj med hussalget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er super flotte, og den pris du har set kan du gange med 4 for de største de har derude.. Fiskehejren ville ikke kunne gøre dem noget som helst, de er alt for store. Til gengæld er der andre farer for fisk i den prisklasse, tyveri f.eks.
   Tak..

   Slet
 4. Sejt med besøgende på en åbent-hus dag i juli - krydser for et hurtigt salg med en god pris.
  Og de der Koikarper, kan koste over en million kroner, hvis de er specielle, det er vist en stor viden- og lidenskab i Japan :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde heller ikke turdet håbe på besøg her midt i ferietiden, så det var rigtig dejligt.

   Det er helt vildt så dyre de er, vi snakkede med en af derude, som fortalte at de kan blive over 100 år gamle. De største vi så vejede ca. 15 kg, det er en pæn stor fisk.. :-)

   Slet
 5. Hvis du er en lille smule tålmodig kan du se og høre en talende fisk her:
  http://www.riversongs.com/funny/talking-fish.html
  ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi.. tak Søren, min tålmodighed blev belønnet.. :-)

   Slet
  2. Hej igen Søren
   Jeg har forsøgt at komme ind på din blog (via link i dit navn her), men det er helt umuligt, er der problemer eller er det bare mig der ikke er tålmodig nok..??

   Slet
  3. P.t. er de ved at opdatere databasen, men min blog virker ikke korrekt ligesom de øvrige smartlog-blogge heller ikke gør p.t.
   Jeg er selv lidt spændt på hvad der sker fremover :-)

   Slet
  4. OK, så er det ikke bare mig der bliver afvist. Det havde været lidt smart, hvis folket bag smartlog, havde sat et "under reparation-skilt" på sitet, mens de arbejder på det, håber de får styr på baserne, så din blog virker korrekt igen.

   Slet
 6. Jeg krydser også fingre, dejligt at der er nogen der vil komme og kigge. Skønt sted I fandt, koikarper er lige noget for Jimmi, bare vi nu ikke skal til at have fisk i haven. ;-D Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, jeg er sikker på Jimmi ville blive ret begejstret for stedet, en lille bæk og lidt rislende vand er da så hyggeligt.. :-)

   Slet
 7. Det var slet ikke gået op for mig - før forleden dag - at I er i gang med at sælge huset. Jeg ønsker jer held og lykke med et hurtigt salg. Dejligt at der kom interesserede køber midt i juli måned.

  Det er nogle fine billeder af karperne. Jeg kan godt forstå, at du fik lyst til at lege med 'blødt vand' lige som Ellen, men det er jo umuligt uden stativ. Jeg kan heller ikke holde kameraet ordentligt stille ret lang tid ad gangen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Hanne, vi håber også der kommer lidt gang i den handel.

   Jeg er nødt til at have et stativ eller andet der kan støtte, ellers bliver billederne slet ikke skarpe.

   Slet
 8. Tænk at blive forvist fra sit eget hjem. Jeg håber I blever belønne for det snart ;-)
  Jeg kan godt lide vand i haven, men jeg gider ikke det arbejde der følger med, for at holde det pænt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man skal holde øje med sit spamfilter når du kommenterer Pia, du ryger i hver eneste gang, selv om jeg trofast fortæller at du ikke er spam.. :-)

   Jeg har engang haft et vandhul i haven, du har ret det er fint, men der er alt for meget arbejde, hvis det skal holdes algefrit og nogenlunde pænt.

   Slet
 9. Det er nogle flotte fotos af karperne. - Og held og lykke med hussalget!

  SvarSlet
 10. Jeg går ud fra at de ikke er til at lave mad af... Det ku' da blive en meget dyr middag i så fald 8-/
  Jeg tror hussalgs krisen er ved, at vende igen for jeg kender nu flere der har solgt bolig indenfor et rimeligt tidsrum. Held og lykke med det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er nogen som spiser karper, men de her er alt for dyre at spise.

   I følge vores mægler er der også kommet lidt gang i hussalget, vi håber det også gælder for vores hus.

   Slet
 11. Håber der var nogen der ville se huset igen... så kunne det jo være at der skete noget - her midt sommer...

  Jeg kan altså godt lide koi karper (og nej - ikke på mad) men det er fordi det er fisk der er lidt smartere end andre, og dermed osse sjovere at holde. De kan lære at komme når man kalder, de løser problemer for at få fat i mad mm. Og så er de flotte.

  Det var flotte billeder - især af dem fra de lidt mørkere rum. Håndholdt kamera?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville være fint at få solgt i løbet af sommeren..

   Jeg kender ikke så meget til fisk, men vi snakkede med chefen derude og han sagde helt det samme, karper kan blive håndtamme, det synes jeg er ret imponerende.

   Tak, ja håndholdt i deres natudstilling.

   Slet