29. juli 2013

Jeg er en heldig kvinde..

Jeg omgiver mig med gode mennesker, som gerne vil hjælpe, når jeg dummer mig.. :-)

Efter lidt telefongymnastik med Midt- og Nordskåne i går aftes gik alt op i en højere enhed. Min taske kommer til Danmark i morgen, og i tilgift er vi budt på aftensmad når vi henter den.. Det er ski da service på et højt plan.

P1010075 Jeg stod på terrassen og snakkede med Sverige da alting begyndte at gløde i de mest vidunderlige farver.. Det var åndeløst smukt - så smukt at jeg var nødt til at afbryde samtalen, og gå ind og finde det lille kamera frem.

Mod vest brændte himlen i røde og orange farver.. P1010066og da jeg vendte mig og kiggede mod øst, stod der den flotteste 180 graders røde regnbue på himlen. P1010068 Det syn har jeg aldrig nogensinde set før.

Her har jeg forsøgt at merge to billeder..panora fordi jeg ikke kunne få hele den røde bue til at være i søgeren på en gang.. Lige der kunne jeg godt ha’ ønsket mig noget mere vidvinkel. P1010069Nu sidder jeg selvfølgelig og kommer i tanke om, at der er panorama funktion i Lumix. Det havde jeg fuldstændig glemt i kampens hede i går aftes.. :-)

29 kommentarer:

 1. Wow! Det var da utroligt - jeg har aldrig set så rød en himmel og heller ikke en rød regnbue. Dejligt at du er omgivet af gode mennesker, som gerne vil hjælpe :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var helt vildt flot. Jeg er meget taknemmelig over at få
   hjælp på den måde.

   Slet
 2. Prægtige billeder. Jeg så godt det røde skær, men her er der for mange forhindringer til at det kunne lykkes at lave billeder af den farvede himmel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var et prægtigt syn, vi har heller ikke helt fri horisont, men det lykkedes at få taget et par gode billeder.

   Slet
 3. Ja, du er da en forkælet kartoffel - skønt :-) Fantastiske billeder! Jeg har heller aldrig set en rød regnbue. Gad vide, hvor sjældne de er?

  Iøvrigt er du ikke ene om at glemme ting hist og her. Gemalen er overbevist om, at jeg en dag bliver væk for mig selv. Men i virkeligheden er han selv mindst lige så slem. Og hvem var det, der glemte at få alle sine omhyggeligt udprintede kort fra google maps med på ferie? ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg, og jeg skønner på det.. :-) Normalt mener jeg jo, at Hasse er mere glemsom end jeg.. i virkeligheden har vi nok ikke noget at lade hinanden høre..

   Jeg gætter på at du ikke undlod at kommentere på de glemte kort.. altså med mindre det var dig der glemte dem.. ;-)

   Slet
  2. Det var ikke mig! Men jo, jeg undlod at kommentere det, da det i situationen virkede som den absolut bedste ting at gøre ...

   Slet
  3. Jeg tænkte nu nok det ikke var dig.. Nogle gange er det smarteste at tie stille.. :-)

   Slet
 4. Det er da godt, at du er klar over det ;-)
  Sikke en himmel! Kan godt forstå, du pludselig lød så fraværende i aftes. Her var den ganske almindelig kedelig - og så en rød regnbue! Prøv at skrive til DMI - det kan være, de har noget at sige om det fænomen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg, og jeg skønner meget på det. :-)

   Det var svært at koncentrere sig om noget som helst med det farveshow.. Det tror jeg at jeg gør :-)

   Slet
  2. Jeg kunne ikke finde nogen steder på dmi.dk, hvor man kunne uploade billeder, men både TV2-vejret og DR-vejret havde upload mulighed, så jeg smed regnbuen op til dem. :-)

   Slet
 5. Et trøstens ord:
  Glemsomhed er ej et tegn
  på en begyndende demens,
  men derimod et sikkert tegn
  på en såre høj intelligens!

  En gang var jeg sendt i byen. Som sædvanlig havde jeg seddel med.
  Men ak og ve at det for mig skulle ske. Jeg lagde sedlen i indkøbsvognen Desværre lå der en fremmed seddel, som jeg kom til at købe ind efter. I stedet for bind til anjoe kom jeg hjem med kattegrus!
  At anjoe flippede er vel ikke så underligt. Men så så jeg lyset: "Indrømmet, det er en fejl. Men ret beset er det da genialt: Kattegrus har den samme effekt, og så er det meget billigere!!!"
  Men tror du kæ........, ville bruge det??? SUK

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh tak kære Rimkoger, det glæder mig meget at det ikke er demensen der allerede har indfundet sig.. :-)

   Hihi.. forstår faktisk godt anjoes reaktion, undrede du dig slet ikke over at du skulle købe kattegrus, eller havde I en indekat..?? :-)

   Slet
  2. Næh, anjoe har da en mis.....

   Slet
 6. Fantastiske billeder. Det er første gang jeg ser en rød regnbue.

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mig.. :-) Det var fantastisk flot

   Slet
 7. Godt du snart kan få din taske igen - og leveret med middag :-)
  Sikke smukke billeder, jeg har heller aldrig set sådan en bue før og så i de farver.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette, jeg var helt høj i aftes, både over at jeg får mine ting så hurtigt, men også over de fantastiske farver på himlen.. :-)

   Slet
 8. jamen det er da også er værre redeliged du er kommet i ,,,,godt det hele ender godt og så oven ikøbet med en middag oven i .....

  SvarSlet
 9. glemte helt at kommentere den helt fantastiske solnedgang vi havde i aften , den blev oven ikøbet også nævnt i morgenradioen så det var et helt specielt syn

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jo en redelighed, jeg selv er skyld i..

   Det var så fantastisk at se de flotte farver solnedgangen gav os. :-)

   Slet
 10. Og her synes jeg lige at det var synd for dig at du missede lørdag aftens lysshow.. og så får du et der er mange bange bedre - jeg er ved at skvatte af stolen af benovelse - det må have været en oplevelse af de større at se den.

  Og så til dig, dine venner og dine glemsomheder.. hvad skal jeg sige andet end at gode venner som regel selv har gode venner og at det ene har en del med det andet at gøre.

  Men at forvandle sådan en glemsomhed til en middagsinvitation, det er jo ikke ligefrem befordrende for "huskeren"...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da lidt synd for mig, men jeg blev rigeligt kompenseret i går aftes. Hold da op hvor kunne det ha været endnu mere vildt at se hele showet nede v vandet, nå man får jo ikke alt her i verden.

   Tak, for dine gode ord, du gør mig helt forlegen..

   Hihi.. Du har da helt ret, sådan havde jeg ikke lige tænkt situationen.. :-)

   Slet
 11. Tak for synet - jeg var forlængst gået i seng.

  SvarSlet
 12. Du er da heldig;) - og OMG hvor er den solnedgang SMUK med SMUKT på. Pragtfulde billeder. Tak for deling!

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Dorthe, det var SÅ smukt. :-)

   Slet
 13. Kan godt forstå at du måtte afbryde samtalen, det er da også et fantastisk smukt syn. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var jeg simpelthen nød til, jeg kunne ikke koncentrere mig om begge dele.. ;-)

   Slet