25. juli 2013

Slip dem fri..

Jeg har lovet Pia at hjælpe med at sprede et budskab, om at huske at tjekke dit spamfilter, specielt hvis du blogger på Googles Blogger platform.

Af en eller anden grund har Blogger set sig sur på nogle profiler, bl.a. Pias. Næsten hver gang hun lægger en kommentar på min Blogger blog, bliver kommentaren fanget i spamfiltret.  imageHvis du sidder og undrer dig over, at Pia eller andre pludselig er holdt op med at kommentere hos dig, så prøv at tjekke dit spamfilter, måske ligger hendes kommentar og venter på at du skal frigive den. (marker og klik på “Ikke spam”). Desværre er det ikke nok bare at frigive en gang.

På min blog er næsten alle Pias kommentarer gennem et par uger blevet fanget som spam, og hver gang har jeg været inde og frigive kommentaren, og hver gnag har jeg tænkt, at nu må Blogger da snart ha’ lært at Pia ikke spammer mig, men det virker til at Blogger er ret tung at lære noget.. :-)

Jeg vil anbefale at man jævnligt holder øje med sit spamfilter, og sørger for frigive dem der skal frigives og også sletter alle de tåbelige engelske kommentarer, som vi vist alle kæmper med.

20 kommentarer:

 1. Blogger er underlig indimellem. For nogle måneder siden var det mig, der blev fanget hele tiden. Gad vide hvilke kriterier der arbejdes efter? Jeg har lidt svært ved at se logikken; specielt når man tidligere har været 'clean' ... kunne bedre forstå, hvis man var en ny, der meldte sig under fanerne.
  Bortset fra det, tjekker jeg mit spamfilter dagligt, for jeg gider ikke have, at alt det rigtige spam hober sig op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Blogger er underlig med det her, jeg håber Pia efterhånden slipper for at være spammer.. :-)

   Slet
 2. Nej, der var kuns en enkelt.....ingen Viagra-tilbud eller andet spændende. Det er ikke rigtig til at gennemskue, det system.

  SvarSlet
  Svar
  1. Men du fik tjekket, og det var formålet.. Tak Lone. :-)

   Slet
 3. Bloggers system er underligt ind imellem, håber at de snart får rettet fejlen så Pia og andre ikkespammere bliver sluppet igennem. Knus og tak for i går, det var hyggeligt at I kom forbi. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de forskellige blog platforme har hver deres underligheder, lige her i Blogger noget mærkværdig.

   Selv tak det var jo som altid rigtig hyggeligt, og vi ses jo lige om snart igen.. :-)

   Slet
 4. Undertiden er ikke bare Guds vej uforståelige. Det er Googels også - Tak for din hilsen og prøv at holde hovedet koldt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Rimkoger, jeg forsøger, og det går bedre i dag end i går.. :-)

   Slet
 5. Og det er så træls, når man opdager det længe efter, fordi man glemmer at tjekke, så tak for reminderen :-)

  SvarSlet
 6. gad vide om jeg røg i filteret nu? Min kommentar er i hvert fald væk ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gjorde du Lene, jeg fatter nada af det her.. Men nu er du i friheden igen.

   Slet
 7. Har ingen anelse om, hvorfor det sker, men det er fint med opfordringen til at se efter. Hvis det sker for Lavendel, jvf. kommentar ovenfor, er det ret klart at der er anvendt et ord, der kunne lede tanken hen på spam. Jeg skal selvsagt undlade at benytte det her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fatter heller ikke en bønne, den ene af Lenes kommentarer er apam og den næste er ikke... Hmmm nå jeg behøver nok ikke forstå alt.. :-)

   Slet
 8. Det er frygtelig trist, at det sker - og jeg kan fortælle, at mange kommentarer på bloggers eget kommentarfelt simpelthen forsvinder, selv om de ved første øjekast ser ud til at ligge der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig træls, jeg har dog ikke været ude for at kommentarerne er helt væk, de kan frigives fra spam..

   Slet
 9. Jeg måtte godkende Pia igen, hvilket overraskede mig, for jeg forventede jo at hun lå i spam.. men nej, hun lå som "ny"... Kan osse kun opfordre til at man checker sit spamfilter ind i mellem og gerne dagligt og får slettet hvad der skal slettes og befriet hvad der skal befries...


  og hov.. der var jo slet ingen billeder af Emil i det her indlæg ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså lidt underligt, det må være et eller andet med hendes profil. Vi må jo tjekke spamfiltre og karantæne områder jævnligt.

   ..næhhh det har du da helt ret i, der må være sket en fejl.. :-)

   Slet
 10. Tusind tak for hjælpen Inge. Jeg har været lidt fraværende, fordi det virkelige liv har budt på et par udfordringer, både de gode og de mindre behagelige. Hvorfor jeg pludselige bliver ny, som Overleveren skriver, har jeg heller ingen ide om. Spændende om jeg for lov at smutte igennem uden godkendelse denne gang :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Pia, og nu kan jeg jo se at du ikke bliver fanget, håber det holder ved.. :-)

   Slet