7. juli 2013

Festival glimt..

Festivalen er slut for vores vedkommende, vi har haft nogle skægge og skønne dage i herligt selskab, vi har siddet på græsset, snakket, grinet, hygget, drukket, spist og lyttet til både god og dårlig musik, samtidig med at vi har moret os sammen med og over en masse søde og finurlige mennesker. IMG_2708Jeg har haft kameraet med derude, og jeg har brugt det flittigt, nogle af billederne vil helt sikkert dukke op her på bloggen det næste stykke tid, men der er også nogle stykker som ikke egner sig til offentliggørelse her, dem slipper I for.. :-) IMG_2580Her er lidt spredt fægtning fra Roskilde 2013..

Det er søndag, og “60+ folket” har gratis adgang til festivalen, det er der rigtig mange som benytter sig af, her får en søndagsgæst et glas koldt vand, mens hun venter på James Blake på Orange. IMG_2883Broen over jernbanen der deler Camping Øst og Vest.. IMG_2913Man skal have gode ben for at få ladet sin telefon op her.. IMG_2918Også en slags opladning.. IMG_2923IMG_2789

24 kommentarer:

 1. fine foto fra Roskilde festival.....

  SvarSlet
 2. Hende med vandet ... jeg ville næsten turde vædde på, at det er min kusine. Må huske at spørge hende, når vi skal være sammen i begyndelsen af august, om hun var på Roskildefestival. Det kunne nemlig godt ligne hende ...
  Tror du ikke nærmere, at det er 'ofrene' på de ikke-offentliggørelsesbare billeder, der skulle være glade? Jeg ville helt sikkert more mig over dem :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må spørge hende, jeg spurgte ikke om hun havde en kusine der hedder Ellen.. :-)

   Jooohhh det har du nok ret i.. Jeg morer mig også over dem.. :-)

   Slet
 3. Dejlige billeder, Inge - jeg har kun været på Roskilde Festival i embeds medfør. Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, det har sikkert også været sjovt. :-)

   Slet
 4. Jeg har aldrig været på Roskildefestival, men kunne faktisk godt tænke mig at opleve al musikken og den gode stemning. Det nærmeste jeg kommer det, er en gang hvor jeg sammen med en veninde tog til Midtfynsfestival i Ringe. Jeg blev vanvittig af hele tiden at skulle stå i kø for alting selv for at børste tænder var der kø. Da det så tilmed begyndte at regne pakkede vi teltet sammen og tog hjem og så festivallen i TV i stedet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for at vi ikke bor derude, nyder at sove i min egen seng, og at der ikke er kø til toiletterne her i huset.. :-)

   Slet
 5. Herligt at det ikke druknede i år, men at der var knaldgodt vejr. Ovenpå den oplevelse trænger I sikkert hårdt til weekend, øh ...

  SvarSlet
  Svar

  1. Vejret har været fantastisk, vi fik kun en smule vand i torsdags.. Og ja et par fridage ville ikke være så ringe lige nu. :-)

   Slet
 6. Skønne billeder :)

  Og helt sikkert også med masser af indtryk fra festivalen ... og hvor har I haft godt vejr der i år ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tove, det har været det bedste festival vejr vi kunne ønske.

   Slet
 7. Da jeg så billedet af damen med vandet, tænkte jeg straks, at hende kender jeg, det er min kusine. Jeg kan se Ellen er af samme mening.
  I har da bestemt haft vejret med jer og jeg er sikker på at de billeder er du ikke vil vise er vældige sjove ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må da næsten være jeres kusine.. :-) tror hun var der sammen med en veninde.
   Ja nogle af dem er altså ret sjove.. :-)

   Slet
 8. Har aldrig været der - nød din fine serie meget :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du kan lide billederne. :-)

   Slet
 9. Må være en superoplevelse at være derude og få hyggen, musikken og det gode vejr og se de gode motiver mere eller mindre vandre forbi.. Glæder mig allerede til de næste billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fedt at være på festival, specielt når vejret har været så godt som i weekenden.. :-)

   Slet
 10. Der må have været masser af sjove og skægge motiver at fotografere, dejligt at I har haft en skøn festival og at vejret opførte sig ordentligt. :-D Knus og god mandag

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er mange skæve motiver på festivalen, jeg håber jeg har fanget et par af dem.. :-)

   Slet
 11. På den måde gad jeg også godt gå til festival; godt vejr, masser af musik for enhver smag og så hjem til egen seng og eget toilet. Det er da den helt rigtige måde at gøre det på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er luksusmåden at gøre det på, og det er også kun derfor vi gider.. :-)

   Slet
 12. Jeg får lyst til at prøve Roskilde festival, sidste år prøver jeg for første gang en festival en enkelt dag i Skagen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er temmelig stor forskel på Skagen og Roskilde festival, men jeg tror du ville synes det var sjovt at være på Roskilde en dag og opleve stemningen derude..

   Slet