30. juli 2013

Vesterbronx..

Det er ikke kun omkring Nyhavn jeg slår mine folder i hverdagen, ind i mellem bevæger jeg mig også ud i vores pulserende hovedstad. I sidste uge havde en veninde og jeg, sat hindanden i stævne på Halmtorvet. P1010059 Der blev snakket og grinet noget mere, end der blev taget billeder, men dette gavlmaleri var alligevl så flot, så kameraet næsten hoppede ud af tasken helt af sig selv.. :-) P1010057

21 kommentarer:

 1. Det er også smukt.
  Her i det svenske regner det pænt meget men så er det jo godt at man kan sidde og hygge sig med at kigge på fuglene. Ellen har fået din taske, så når I henter den så hils endelig mange gange fra os to. Knus ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad pokker, er du kommet på nettet.. Jeg troede du holdt ferie.. :-)

   Fedt at I har afleveret min taske, vi henter den hos dem, tak for hjælpen.

   Hallands Väderö er nok ikke det fedeste sted i øsende regnvejr, men tag et par regnjakker med og kør derud i området alligevel, der er meget smukt, og hvis I gider så kør evt. en tur til Båstad.. Hvis I er heldige er Center Court åben, så kan man komme ind og stå der hvor Bjørn Borg høstede så mange sejre for en del år siden. :-)

   Slet
 2. Wow, jeg var ikke klar over, at vi har så imponerende gavlmalerier i København ... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vidste jeg heller ikke før jeg pludselig fik øje på det i sidste uge. :-)

   Slet
 3. hold da op, jeg sidder her med solen i øjnene og har svært ved at se, hvad der er maleri og hvad der er virkelighed. Det billede må jeg kigge på, når solen er væk og så må jeg opsøge det i virkeligheden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi sad i Kødbyen og fik øje på det, jeg havde også svært ved at se hvad der var virkelighed og hvad der ikke var.. :-)

   Slet
 4. Det var da vildt!
  Jeg er SÅ imponeret over, hvad Trompe l'oeil-malere kan præstere. Prøv at billedgoogle det og nyd alle illusionerne - man tror det er løgn nogle gange; fx dette: http://arcus.a.r.pic.centerblog.net/o/036e11d6.jpg

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er er mange flotte malerier, du har ret, nogle af dem tror man næsten ikke på.. :-)

   Slet
 5. Hvor er det bare flot! Skønt, at nogen gider (læs: vil bruge penge på) at lave sådan nogle vægmalerier :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så dejligt, så vi andre kan undres, glædes og nyde.. :-)

   Slet
 6. Det er helt utroligt så livagtigt de kan male på de gavle. Super flot.
  KH Anette

  SvarSlet
 7. Det er rigtig flot. Der er lidt Spreckelsen Triumfbue over det, synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ret i Henny, det kunne godt være der inspirationen er hentet.

   Slet
 8. Er alle vinduerne også malet? Det ser fantastisk ud 😀

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogle af vinduerne er malet, og andre er ikke. Der hvor de 3 mænd står og snakker, er en del af maleriet, men på den modsatte side af buen var vinduerne rigtige vinduer.

   Slet
 9. Sikke et flot gavlmaleri. Det er svært at se, hvad der er malet, og hvad der er virkelighed. I min barndom boede jeg i Brande, der var berømt for sine gavlmalerier i 70'erne, men ingen af dem var så flotte, som det du viser her.

  SvarSlet
 10. Jeg kan sagtens huske gavlmalerierne i Brande, de er eller var i hvert fald ret flotte, synes jeg husker at det var forholdsvis kendte kunstnere der stod bag nogle af dem, Heerup er et nan der dukker op i mit hoved, men ved ikke om det passer.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har lige googlet, og Heerup har lavet gavlmalerier, men ikke i Brande.. :-)

   Slet