27. oktober 2013

Fremdrift..

I fredags blev tømrerne færdige i lejligheden, alle paneler og lister er sat på, gulvene i køkken og bryggers er lagt.. P1010487En våd klud ville gøre underværker, men det giver ingen mening at vaske gulv, mens der stadig bliver arbejdet, så vi nøjes med at feje og støvsuge lidt undervejs. P1010494Martin maler er rykket ind.. P1010495Han er blevet færdig med det ene badeværelse, så smeden kan montere det i morgen.. P1010490Jeg ved det godt.. billederne er vind og skæve, men de er der.. ;-)

Egentlig burde vi pakke og sortere her i Bymarken, men bedsteveninden er kommet fra Sønderjylland, og Emil dukker op senere i dag. Der er stadig en lille måned til vi skal flytte.. Optimismen har overtaget, vi skal nok nå det.

Det jeg desværre ikke når lige i øjeblikket, er at følge med hos jer, men jeg lover at komme ind i kampen igen.

29 kommentarer:

 1. Det kører da som i smør og bliver rigtig fint ;-)
  Nyd dagen, den slags skal der være plads til!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver så godt når det er færdigt, ja der skal være plads til at nyde..

   Slet
 2. Hvor bliver der flot - dejligt at optimismen har overtaget, og at I nok skal nå det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skal nå det, og vi når det også.. :-)

   Slet
 3. Det ser rigtig flot ud allerede. Spændende at se det, når det bliver helt færdigt! God søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Bente, vi glæder os også.. :-)

   Slet
 4. Det bliver så godt, og du nyder bare besøg af veninde og Emil, vi andre er her jo endnu og flyttekasserne også . ;-D Knus og god søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det håber vi det gør, og jeg har nydt dagen, og vi er så småt kommet i gang med at pakke.. Nu står der 4 fyldte kasser i kælderen og Frelsens Hær er beriget med 3 store poser med sko, støvler og overtøj..

   Slet
 5. God nydning, det skal der være tid til. Jeg er også altid optimist og til tider også meget lidt realist ;-) Og det gulv er da vildt smart med de gule farveklatter, jeg er forelsket :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja gulvet er blevet godt, farverne i billedet snyder lidt, det er lime grønne felter som er lagt ud med løs hånd.

   Slet
 6. Det er godt at se at det går fremad... og lidt morsomt at se at I stadig ikke er kommet helt i gang selv.. kære ven, optimisme alene tømmer altså ikke en kælder :-D

  Nyd jeres søndag og bare rolig.. blogland render ingen steder uden dig... og jeg mistænker at du holder øje med os fra sidelinjen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv jeg troede det var nok at tænke på og tale om at pakke og rydde op.. :-) Hmmmmm... dit lille spark hjalp, vi har ryddet op i sko, støvler, sejltøj, skitøj og overtøj, som havde invaderet et af rummene i kælderen. 4 kasser er pakket og 3 sække afleveret v. Frelsens Hær, desuden var der et par sække som ikke var bedre værd end at smide det i småt brændbart.. :-)

   Ja jeg følger lidt med, men har ikke rigtig fået kommenteret rundt omkring. Nu har jeg dog lige været en tur rundt hos jer alle.

   Slet
 7. Vi glæder os, til du returnerer til blogland, men forstår (næsten), at der må være andre prioriteringer lige nu ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er mange prioriteringer i denne tid, har lige prioriteret et par timer her i blogland. :-)

   Slet
 8. Super cool gulve - det bliver så flot alt sammen. Jeg har aldrig før hørt om en lejlighed med et bryggers, det er virkelig vild luksus - og to badeværelser; det er lige før jeg bliver misundelig på den gode måde.

  I skal nok nå det alt sammen. Når man først begynder at pakke ned, tager det i virkeligheden ikke så lang tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne.. ja det er luksus med både bryggers og to badeværelser, det er fordi det er to lejligheder som er slået sammen til en stor.

   Jeg tror du har ret, det er tanken om at gå i gang som tager længst tid. Efter Emil var hentet kom vi faktisk i gang, og fik ret hurtigt bund i et af kælderrummene.. :-)

   Slet
 9. Hov, der er nogen, der er 'kommet til' at lægge gule fliser mellem de andre ;-) Nu glæder jeg mig virkelig til at se, om der dukker flere spændende detaljer op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. billedet snyder med farven, det er limegrønne fliser nogen har tabt rundt omkring.. :-)

   Slet
 10. Det skal være tid til de små åndehuller ind imellem, og en søndag med veninde og Emil er garanteret godt for sjælen. Nyd det...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været en god søndag, og vi har endda også fået en smule gang i nogle sække og kasser.. :-)

   Slet
 11. Jo tættere man kommer på en deadline, jo mere fokuseret arbejder man. At pakke sammen en måned før er den rene galimatias. Man kommer jo til at pakke det hele ud igen, fordi man skal bruge det, og så går den vilde jagt alligevel, 15 minutter før flyttebilen kommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du fuldstændig ret i, men lige her drejer det sig om at sortere, smide ud og give væk, hvis det hele bare skulle pakkes ned og med, ville jeg ikke gå i gang nu.
   Både loft og kælder gemmer mange ting, vi ikke skal have med, og som bare er her fordi pladsen har gjort det muligt. Så meget plads får vi ikke i lejligheden.

   Slet
  2. Det er til gengæld en udmærket øvelse. En gang i mellem er man simpelthen nødt til at gøre sig af med det overflødige. En flytning er en glimrende lejlighed til det. :-)

   Slet
 12. Det ser ud til at det hele ender godt. Håber I har energi til at pakke ud, når I når dertil.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det tror jeg også det gør Jørgen, og mon ikke vi finder energien til det også.

   Slet
 13. Skønt at høre det går fremad :) Mon ikke i når at pakke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det gør vi helt sikkert, vi vil også gerne nå at sortere, og det tager længere tid end at pakke.. :-)

   Slet
 14. Solskinsgul limefarve ;-)
  Jeg er også bagud, og har først nu læst, at du har været på Borupgaard, der har vi bestilt et ophold for nogle dage siden. Det lød nemlig tiltalende ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den ser ret gul ud på billederne, den limegrønne farve.. :-)

   Borupgaard er et dejligt sted, og det ligger tæt på Øresund, gode værelser og lækker mad, plus diverse saunaer og spabade.. Det kan I godt glæde jer til.

   Slet