13. oktober 2013

Nu tror jeg på det..

Den sidste uges tid har gjort underværker i forhold til min tro på, at vi bliver færdige med byggeri og roderi i lejligheden.. inden vi flytter ind. P1010405Der er IKKE huller og forskellige gulve mere, der mangler IKKE 3-4 cm nederst i alle døråbninger, der ER skudt nye fodpaneler på,  P1010402vi HAR fundet og besluttet, hvilket gulv vi vil have i det nye bryggers og i køkkendelen af køkken-spisestuen, badeværelset er klar til maleren. Vi HAR bestilt bryggersmøbler og stort væg-til-væg skab i soveværelset.. P1010404ja alle rum ER stort set klar til både maleren og gulvslibemanden. P1010406Vi har besluttet og bestilt blandingsbatterier, toiletter osv til badeværelserne. Der er klar til at glarmesteren kan tage de endelige mål til glasafskærmninger i brusebadsområdet. P1010408Nu kan vi begynde at koncentrere os lidt om alt det sjove. Jeg skal have fat et par gardinfirmaer, som vil komme ud og måle op og give tilbud på, hvordan vi kan bevare det fede lysindfald og samtidig skærme for sol og indkig. Lig nu tænker jeg top-down plissegardinder, men jeg er åben for firmaernes forslag og muligheder.

Vi skal til at tænke på lamper og lys, på nye reoler, på køleskab, vaskemaskine og tørretumbler, på indretning.. ja på alt det jeg synes er sjovt og spændende, og alt det der gør lejligheden til vores nye hjem.

19 kommentarer:

 1. Det lyder dejligt - I får et drømmehjem, og nu kan I kaste jer over alt det spændende ved indretningen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi glæder os til vi kan begynde at indrette.. og det skal nok blive godt.

   Slet
 2. Glæder mig til at se, hvor fint I får det, når det hele er på plads :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh jeg glæder mig også Bente.. :-)

   Slet
 3. Det er jo et meget godt eksempel på at der skal træffes beslutning i massevis for at få det hele til at falde i hak. Og det gør I jo så.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Jørgen, der er godt nok mange beslutninger at træffe og aftaler der skal koordineres.. Jeg glæder mig til det er overstået.

   Slet
 4. Det er vist som at slippe et barn løs i en legetøjsbutik 😉
  Tillykke med at I kommer i mål trods alt, for det er da noget af en omgang det hus skal igennem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en noget større opgave end jeg havde troet, men det bliver godt når vi er i mål.. :-)

   Slet
 5. Det begynder da at ligne noget men kan nu godt forstå at I skal have besøg af en gardin-mand og en glarmester, for jeg kan da få øje på et par privatlivs-problemstillinger mht vinduet i badeværelset :-)

  Skal I osse have nye døre?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. vinduet i badeværelset skal glarmesteren sørge for bliver ugennemsigtigt, det kan han sagtens, uden at det tager alt for meget lys, siger han.. :-)

   Dørene i lejligheden er hvide, de skal bare males, dørene ud til opgangen er spritnye, dem kan vi ikke nænne at male.. endnu i hvert fald.

   Slet
 6. Uha ja, nu skal I til alt det sjove, men det andet er desværre nødvendigt inden man når så langt. Glæder mig til at se det færdige resultat engang :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vidste godt der var meget som skulle falde på plads, og alligevel er det kommet bag på mig, hvor mange beslutninger der skal tages undervejs..

   Vi glæder os til at vise frem. :-)

   Slet
 7. Hol da op en tur, jeres nye hjem kommer igennem - det er jo en total renovering, men den slags skal også gøres inden man flytter ind. Det bliver spændende at se det, når det er færdigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en ordentlig omgang, det glæder jeg mig også til.

   Slet
 8. Tror du I kan kende det lille hjem igen, når I er færdige??? God arbejdslyst :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rimkoger, det håber jeg vi kan.. :-)

   Slet
 9. Ja der er sørme sket noget den sidste uges tid...wauw. Det bliver spændende at se det færdige resultat :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige pludselig begynder det at rykke.. Desværre tror jeg ikke vi når at blive færdige så du kan se det færdige resultat inden du rejser, så det må blive på billeder og når du kommer hjem på ferie.

   Slet
 10. Mig bekendt er der nemlig - som tidligere skrevet - forskel på yngre lejere (selv om de tilhører familie) og så ældre, der vælger lejligheden for "resten" af livet :)
  I skal nok klare alt, har råd til det o.s.v.
  Alt bedst, Hasse og Inge :-D

  SvarSlet