20. februar 2014

Alamen hylede..

og selv om vi alle var enige om, at den nok var falsk, så skal vi gå ud, og afvente nærmere ordre.. IMG_2716Mens der blev tjekket indendøre, kunne vi stå ude og holde øje med byggeriet på Kvæsthusmolen.. IMG_2717projektes hjemmeside, fandt jeg dette billede af, hvordan det forhåbentlig kommer til at se ud engang.. Kvæsthusprojektet

18 kommentarer:

 1. Hvis jeg skal være helt oprigtig, så synes jeg, der bygges alt for meget nede på havnen efterhånden. Jeg savner fx det gamle kig til Christianskirken, der nu er helt skjult af Nordea og det at man kunne stå i Njalsgade på Bryggen og kigge langt ind i centrum af København, nu ligger der nogle "smarte" bygninger i vejen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der bliver bygget en del på begge sider af havnen, og jeg kan godt se dit point med det frie kig.. men jeg synes også det er fedt at havne arealerne bliver tilgængelige, og ikke bare ligger hen som store skrot områder, som det har gjort tidligere.

   Slet
 2. Historien melder ikke noget om, hvad kuberne er til. Boder?
  Irriterende med falske alarmer - med 'r', søde Inge ;-) - især i vinterperioden. Hvor længe kom I til at stå derude?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kuberne er vist til alt muligt.. Scenetårne, cafeer boder osv.. Der er nogle ret gode plancher dernede, hvis I en dag kommer i nærheden.. :-)

   Alarmen blev hurtigt afblæst, vi var ikke ude ret længe.. :-)

   Slet
 3. PS: Engang det samme skete i mit gamle firma, gik vi ud fra, at det som sædvanlig var falsk alarm - og blev grundigt irettesat for at have hentet frakker og tasker ... "Man går DIREKTE til nærmeste udgang!"

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. vi har samme udfordring her, vi vil have jakker på og taskerne med ud, og det er ikke tanken, når alarmen lyder, så skal man UD og det skal være DIREKTE og NU.. :-)

   Slet
 4. Godt man ikke har tjekket ind på Admiral hotel, for der må være en larm uden lige. De der falske alarmer er træls, men man jo lystre og komme ud, for det kunne jo være at det var rigtigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er en del larm her omkring i øjeblikket, men det er jo et vilkår mens byggeriet står på. Når det bliver færdigt, bliver det rigtig godt. Hele Sankt Annæ Plads er med i renoveringen, og der kommer en stor p-kælder under Kvæsthusmolen.. Jeg glæder mig til at se og bruge det færdige område.

   Slet
 5. Der sker ting og sager i havnen! Men så er der da noget at kigge på, når I bliver sendt på uventet bytur ;-) Jeg håber I fik lov at komme tilbage inden I blev alt for kolde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er gang i en del hernede, og altid noget at kigge på.. :-)

   Vi kunne hurtigt komme ind igen, og der var hverken regn eller sne, så alle overlevede.. :-)

   Slet
 6. Hvor bliver det flot - sikke et spændende projekt!
  Jeg håber, det var falsk alarm. Vi blev også jævnligt sendt ud på gaden, når alarmen lød i DR Byen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror det bliver et godt rum i byen, og glæder mig til de er færdige, vist nok næste år..

   Ja det var en falsk alarm, der har det heldigvis altid været.

   Slet
 7. Godt at sidste flyttekasse er tømt og de varme strømper taget i brug. Hvad skal der mon være i kasserne på molen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at slippe af med papkasser i stuen.

   Jeg tror de kommer til at indeholde cafeer, scenetårne og den slags.

   Slet
 8. Det var så lige den dag, du skulle have haft Emil med på arbejde, så han kunne have 'hjulpet' dig med at kigge på byggeriet. Det bliver spændende at se projektet færdigt. I det hele taget ændrer havnefronten sig så hurtigt, at jeg dårligt kan kende den fra gang til gang, når jeg er i Kbh.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du da helt ret i, han ville ha elsket og kigge på alle de store maskiner.
   Ja det bliver spændende at tage det nye område i brug.

   Slet
 9. Bare de snart gad at lave den bro over til Christianshavn færdig !! Men det ser også spændende ud med Kvæsthusmolen, det er dejligt at havneområderne bliver brugt i stedet for at ligge øde hen. ;-D Knus og god weekend.

  SvarSlet
 10. Ja bare de snart fik fingeren ud og satte det sidste brostykke på, det ville gøre det så meget nemmere at komme til Christianshavn.

  Tak i lige måde Annemarie. :-)

  SvarSlet