12. februar 2014

Det lysner både ude og hjemme..

P1010721Solen står op omkring det tidspunkt, hvor jeg lander i København. DMI siger at dagen er tiltaget med 2 timer og 26 minutter, det er virkelig mærkbart.

Der er stadig lidt dagslys tilbage når jeg kommer hjem om eftermiddagen. Dagslys som kan bruges til at pakke de sidste kasser ud. Efter ca. 2½ måned har vi endelig fået leveret og monteret de sidste skabe i køkkenet og reolerne i stuen. Køkkenet er nu ved at være helt på plads. I  stuen står stadig et par kasser, men de kommer væk i løbet af denne uge. Det bliver som juleaften, at pakke de sidste kasser ud.. :-)

14 kommentarer:

 1. Man kan virkelig mærke, at dagene er blevet længere nu.
  Dejligt at I nu er ved at være færdige med indretningen af jeres lejlighed :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man kan, og det er så fedt.

   Vi glæder os meget til at blive helt færdige.

   Slet
 2. Det er dejligt med de mere lyse dage ... lyskæden skal vist også snart demonteres - den ser så forkert ud, når den først slukker kl. 9:15 og allerede tænder 15:30 :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. det er en vinterlyskæde, og det er både for lyst og for varmt til at være rigtig vinter, så pil I bare den ned.. :-)

   Slet
 3. Pyha, det vil sige, at kirkerne også er leveret tilbage nu, hvor det lysner ☺.
  Det er præcis som du beskriver det, når de sidste kasser efter en flytning bliver pakket ud, man opdager pludselig ting, som man egentlig havde glemt, at man havde. Godt, at I er ved at have check på det hele.
  Billederne af Sofie og Louise er bare så vidunderlige.
  Hav en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nogen har afleveret det hele igen, det er jeg så glad for.. :-)

   Vi har klaret os uden indholdet i de kasser i snart 3 måneder, måske skulle vi bare smide det hele ud.. uåbnet.. :-)

   I lige måde Annette.

   Slet
 4. He he, har du glemt, hvad der er i de sidste kasser? ;-) Ja, det er så skønt med mere dagslys både før og næsten især efter arbejde. Som Annette skriver; dine billeder af Sofie og Louise er fantastiske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja stort set, og jeg har heller ikke savnet det, tænker lidt lige nu.. at måske skulle vi bare smide kasserne ud, uden at åbne dem.. :-)

   Slet
 5. At dagene er blevet længere, er virkelig noget der kan mærkes. Det bliver dejligt at få tømt kasserne og fejre at I er færdige, så der også bliver plads til at nyde de lyse timer ude, når det gode vejr for alvor sætter ind også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig helt vildt til at slippe af med de sidste kasser i stuen, og det skal fejres. Og når det bliver rigtig lyst og lunt, har vi helt sikkert lyst til at bruge tid på andet end støvede kasser. :-)

   Slet
 6. Hvor søren er du stødt på det skønne "legehus" i sidste indspark ?
  Glædeligt at se at der også er plads til Emil og hans sauce i det nye køkken, og hvem kan ikke lide bernaise, mums siger jeg bare.

  Heroppe er det også lysere for hver dag (som du HAR læst) og nøj hvor bliver man bare glad i låget af det.

  Knus herfra

  PS: hold lige øje med postkassen !

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg så det i Kerteminde sidste søndag, og kunne bare ikke stå for det. :-)

   Der skal være plads til både Emil og de to tøser, når de bliver gamle nok..

   Jeg forstår godt låget letter af glæde over at se lyset igen, og jeg holder øje.. :-)

   Slet
 7. Ja, det er så dejligt når lyset vender tilbage. Men det har sørme også været meget gråt siden nytår, så det er tiltrængt. Det glæder mig at høre, at I snart kan se enden på flytterodet; det bliver da en befrielse at få alt på plads.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver virkelig skønt, når vi slipper for støvede papkasser i stuen.

   Slet