14. juni 2010

Fodboldfeber i Nyhavn…

Om mindre end en time begynder kampen, Danmark mod Holland. Vi er midt i en fodboldfest. Der er sat storskærm op på den gamle mole ved Skuespilhuset, der er udendørs servering, der er fest og farver, musik og dans og vuvuzela-hornene gjalder over havnen.IMAG0247

8 kommentarer:

 1. Det vil sige, at det ikke kun er hernede at man går fuldstændig amok ☺. Vi har en ældre dame som nabo og jeg har lige - via vore åbentstående døre - hørt hende råbe højt og inderligt, da NL fik sit andet mål. Jeg har overhovedet slet ikke øje for fodbold ☺.
  Inge, en skøn dag til dig.

  SvarSlet
 2. nej, der var da godt nok fest, men der blev stille ret hurtigt, jeg sad i møde hele eftermiddagen, så jeg observerede bare stilheden, hørte først bagefter hvorfor... der var nok god grund til at din nabo jublede..
  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 3. Åh ja højt at flyve.... :-)
  Mine kolleger syntes det var forfærdeligt at skulle på kursus på sådan en dag ;-)og vi gav dem ikke lov til fjernsynskiggeri :-)

  SvarSlet
 4. Ja sådan er det jo..;-) mon ikke vi alle overlever alligevel, også uden direkte bold..

  SvarSlet
 5. Det var sjovt at se på skærmen at der var SÅ mange mennesker samlet derinde på broen :-))

  SvarSlet
 6. Ja det må det ha' været..:-)

  SvarSlet
 7. Jeg er ikke en specielt stolt udenlandsdansker i disse dage. Specielt ikke da vi tabt til Australien!! Vi var ellers en hel flok danskere (nogen klædt i flag og vikingehjelme) der måtte gå slukøret hjem fra bar!

  SvarSlet
 8. Åhhhh din stakkel, men det var ikke meget bedre at se det fra Danmark, der tabte de også.. :-))

  SvarSlet