9. juni 2010

Hestekræfter…

Lørdag og søndag bød på flere slags hestekræfter..

Dyrskue 2010 088 Dyrskue 2010 087 Dyrskue 2010 147 Dyrskue 2010 137 Sportscars i Roskilde (40) Sportscars i Roskilde (194) Sportscars i Roskilde (193) Sportscars i Roskilde (138) Sportscars i Roskilde (44)Sportscars i Roskilde (45)

En herlig onsdag til jer alle…

5 kommentarer:

 1. De ægte hestekræfter øverst er nu smukkest efter min mening :-)
  Ha' en dejlig dag, Inge, klem!

  SvarSlet
 2. Smukke på hver sin måde...og en god onsdag til dig...

  SvarSlet
 3. Trods (eller måske netop derfor) 35 år i autobranchen foretrækker jeg - som Madame - også de øverste hestekræfter ;-)

  SvarSlet
 4. Først og fremmest tillykke med at der er et lille barnebarn på vej. Det er så skønt og dejligt, forhåbentlig bor du tættere på den lille familie end jeg gør på min.
  Der gik op til flere måneder fra jeg fik at vide, at jeg skulle være mormor for 2. gang, til at jeg måtte sige/skrive noget om det og man vil bare gerne at hele verden skal vide det, ikke sandt.

  Inge, jeg faldt jo selvfølgelig også pladask for alle dine skønhedsdronninger, såvel bagfra som forfra. Jeg elsker de øjne, som du bare lige har fanget til stor glæde for vi andre.
  En skøn dag til dig og et knus fra et trist (altså sådan rent vejrmæssigt) Holland.

  SvarSlet
 5. @Per, uhhhh jeg er vild med heste, men jeg er også vild med hurtige og lækre biler... og så ønsker jeg mig en lille bobcat...:-))

  @Annette, tak skal du ha' ja de unge bor heldigvis her i byen, og har ingen planer om andet.. og det har vi heller ikke :-)
  En varm hilsen til dig her fra Roskilde, Knus

  SvarSlet