2. juni 2010

Surt og sødt…

Øv da osse… forestillingen i Ulvedalene i går aftes blev aflyst på grund af regn.
Inden vi vidste det, ændrede vi vores oprindelige plan om madkurv i det grønne, og valgte at spise maden hjemme hvorefter vi kørte i Dyrehaven..
Vi var klædt på til en udendørs forestilling i regnvejretskovturPå grund af den vedvarende regn valgte arrangørerne at aflyse aftenens forestilling. Der stod vi så… I regnvejr på Solitu… nå nej i Dyrehaven med udrukket kaffe på termokanden. Vi fandt en bakke med et stort træ, hvor vi kunne sidde lidt i læ for regnen, mens vi drak kaffe og nød udsigten til vandring, rådyr og sjove træer.kaffe i skovenSådan en helt almindelig tirsdag aften i regnvejr er der IKKE noget om snakken.. nej i går aftes var der desværre ret tomt på BakkenIMG_5291 Måske var det den her forestilling vi skulle ha’ købt billet til i stedet for… IMG_5293Vi fik ikke set De tre Musketerer, men vi gik en skøn tur i Dyrehaven, vi havde en dejlig aften sammen, og vi drak kaffe i det fri og så rådyr i fri dressur, vi fik også allesammen testet at både regntøj og gummistøvler var og er tætte.. og jeg fik 1½ times ekstra søvn foræret.
Lige nu skinner solen, jeg har bare tæer i sandaler, det er varmt, det er sommer i Nyhavn, jeg lukker ned om lidt her på pinden i København, og suser hjem på pinden i Roskilde.
Ha’ en rigtig dejlig dag derude i sommervejret… :-))

7 kommentarer:

 1. ØV og hos os sad vi på terrassen til klokken var over ni i aftes med flagspætten som underholdning :-)

  SvarSlet
 2. Øv altså! Hvor uheldig kan man dog være? I dag har det været supervejr og her i aften fås det næsten ikke bedre på denne årstid.

  Bedre held næste gang.

  SvarSlet
 3. Åh, det var synd, Inge - men I havde alligevel en dejlig aften sammen, kan jeg se. Smukke billeder - jeg får lyst til at tage en tur i Dyrehaven med Bella og husbond :-)
  Ha' en god dag inde i byen, klem!

  SvarSlet
 4. Øv, øv, når det ikke lige var det I havde sat næsen op efter. Men på den anden side set, alt endte godt og du fik fotograferet nogle smukke billeder til os, det er vi bestemt ikke utilfredse med ☺.
  Bedre held næste gang, for det kan da for søren ikke blive ved med at regne i flæng (håber jeg).
  En dejlig dag til dig.
  Knus

  SvarSlet
 5. Æv og mange x æv...det var jo ikke det vejr de havde lovet.....Trist at I ikke fik set stykket, men I ser da ud til at have hygget alligevel....En kop kaffe kan hjælpe på meget...
  Hav en god dag...

  SvarSlet
 6. Hej søs
  Også en stor tak her fra for nogle dejlige billeder, fra en alligevel skøn aften. Så er det også prøvet, og alle tog det jo med godt humør.
  Jeg vil prøve om vi kan få billetter til en anden aften, eller måske er vi så heldige, at de for mulighed for at lave en ekstra forestilling.
  Ikke sikkert da der jo er mange ting der spiller ind i det.
  I aftes cyklede vi en tur ud til Amager i det skønne vejr.
  Felia nød det i går men er noget stiv i benene nu, så hun blir nusset om i dag.
  Meller har trukket og læser, så der er stille i huset i dag.
  Knus Hanne

  SvarSlet
 7. @Lene.. ja det dårlige vejr var heldigvis ret lokalt..:-)

  @Ellen.. Det var så skønt vejr i går, herligt.. :-)

  @Madame... Det skulle I gøre, det er et vidunderligt skønt område.:-)

  @Annette.. Vi havde en fin aften, på trods af vejret, og nu skinner solen og her er varmt og sommerligt.. herligt - Knus

  @Annemarie.. Ja vi hyggede og havde en fin aften, varm kaffe er godt i regnvejr..:-))

  @Hanne... Selv tak, stakkels Felia sådan at blive tvunget til så meget motion.. :-))
  Vi prøver at få billetter til Cirkusrevyen i stedet.. Knus

  I må alle ha' en vidunderlig dag derude i sommervarmen

  SvarSlet