29. juni 2010

Træls…

Mandag morgen.. Mailserveren har mistet pusten i løbet af natten = en hektisk morgen med mange henvendelser. Ved 9 tiden er der styr på serveren og folk begynder så småt at få mail igen.

Tirsdag morgen.. alt ånder fred og idyl, solen skinner.. det bliver en dejlig dag :-)).. lige til kl. 8.30 hvor strømmen forsvinder totalt i hele området hernede i bunden af Nyhavn.. ØV da osse… Beredskabsplanerne hives frem, telefonerne gløder, alle nøglepersoner skal orienteres, vi har nødstrømsanlæg til server rummet, men i denne varme bliver temperaturen meget hurtigt et problem ude i husets krydsfelter.. Mail, telefoner, netværksdrev, printere osv.. falder stille og roligt af… Efter ca. 45 minutter kommer strømmen tilbage midt i hele servernedlukningen, der går liiiige noget tid med at få hele serverparken og alle switchene i luften igen, nu skal vi bare have besked ud til alle brugerne og vi skal have dem logget på igen.

Morgener og formiddage som i går og i dag, har jeg ikke behov for flere af i denne uge.. Reaktionen er testet og fundet OK, blodtrykket holdt sig under det røde område, den indre varmeregulering skruede lige en anelse op for temperaturen, jeg bed ikke hovedet af nogen, kaffemaskinen virker igen, fedt at have en testet, nedskrevet og godkendt beredskabsplan, som præcis gav den støtte, vejledning og sikkerhed jeg havde behov for i en lidt presset situation.

6 kommentarer:

 1. Det er da den helt rigtige overskrift !!
  Godt vi har eksterne mailserver, men når strømmen går er man godt nok på skideren ;-)
  Forhåbentlig går resten af ugen mere stilfærdigt ...
  God dag herfra :-D

  SvarSlet
 2. Puha, ja det er noget værre gøjemøg når sådan noget computervæsen for kvabelse....eller bare strømsvigt...og så finder man også hurtigt ud af hvor afhængig man er af det skidt...men godt at du klarede den, ellers så sender jeg da gerne et par blodtrykspiller til dig.....med posten...god eftermiddag...

  SvarSlet
 3. @Per.. Strømmen var åbenbart væk i det meste af København, og det blev en rolig eftermiddag..
  En god aften til dig.. :-))

  @REJEN... tror der var mange hektiske røde kinder rundt omkring i byen i morges..:-)) Tak for tilbuddet, men det gik uden..:-)) og en god aften til dig

  SvarSlet
 4. Håber du ikke får brug for planen mere :-) Og godt at blodtrykket holdt sig under det røde område. Ha en god dag :-)

  SvarSlet
 5. Godt gået fru S og team :-))
  I ka' bare det der ... knus

  SvarSlet
 6. @Lene.. nej den må godt hvile lidt nu.. :-))

  Tak fru E.. ja vi ka' da..:-))

  SvarSlet