28. juni 2010

Octopus af Georgtown…

IMAG0267En af verdens største privatejede superyachter ligger lige nu ved Langelinie. Octupus er ejet af Microsoft medstifteren Paul Allan, om han rent faktisk er ombord i øjeblikket, melder historien ikke noget om, men hans skib er her da, og der ser ud til at være rigtig god plads til en familie eller to.IMAG0265 På vej hen for at se nærmere på denne kæmpe yacht, kom jeg forbi Amaliehaven, hvor der i disse varme sommerdage er et mylder af mennesker.IMAG0264

13 kommentarer:

 1. Ingen tvivl om at der garanteret er både plads til dobbeltsenge, spabad og swimmingpool ombord på sådan et "lokum"....Jeg bliver ikke misundelig for jeg vil til enhver tid hellere sejle med sejl :-))
  Har lige hørt at de lover op mod 30 grader i weekenden, så der vil det sikkert også myldre alle de små lækre steder som f.eks. Amaliehaven...
  Knus

  SvarSlet
 2. Wauw, det er da noget af en lystyacht - der skulle nok kunne blive plads til hele familien :-) Dejlige billeder du har taget, Inge, også af Amaliehaven!

  Ha' en rigtig dejlig dag, varme klem!

  SvarSlet
 3. @Annette... nej jeg er bestemt heller ikke misundelig, vil også langt heller sejle kølbåd..

  @Madame.. Ja den er kæmpestor..
  sommerknus og en dejlig dag sendes til dig.

  SvarSlet
 4. Juni 2010 har København, ved Amaliehaven haft besøg af store private lystyachter. Først "Skat", derefter "Rising Sun" og nu "Octopus". Det er alle IT-folk.
  Hvad bliver det næste ? København er ved at overhale Monaco, Nice og Cannes med hensyn til besøg af megastore lystyachter.

  SvarSlet
 5. Man kunne da vist nemt blive væk der :-)

  God sommerarbejdsdage i København, der er vist masser af ting at kigge på :-)

  SvarSlet
 6. @Bjørnen, velkommen til, ja der er penge i IT..:-)) Tidligere har jeg set Oracle ligge ved Langelinje, den er vist endnu større.

  @Lene.. Det tror jeg på..:-)) ja der er meget at se på her om sommeren, 10-15 min. af frokostpausen bliver ofte brugt ude ved vandet :-)

  SvarSlet
 7. Jeg gad da slet ikke have sådan et monstrum ;-) Men jeg gad godt blive inviteret med på et par måneders krydstogt rundt om stillehavsøerne...

  Sikken et weekendvejr I har haft i midsommersverige - fås næsten ikke bedre - det bliver forhåbentlig lige så godt i næste weekend, når jeg skal med to veninder derop. Uden mænd. YES, hvor skal der snakkes igennem.

  SvarSlet
 8. He he.. en invitation til en luksustur med den båd, ville jeg heller ikke sige nej til.
  Det lyder skønt med en rigtig tøseweekend i Sverige, måske har I slet ikke stemmer mere næste mandag..:-))

  SvarSlet
 9. Hvis jeg ejede båden, kom ingen af jer med. En tøseweekend er helt ude i hampen. Jeg ville frasortere de sure og bonderøvene fra, og hvem var der så tilbage, ingen.

  SvarSlet
 10. Ha ha.. tøser, de sure og bonderøvene.. du kommer til at kede dig helt alene..:-))

  SvarSlet
 11. 4. juli 2010 er Octopus sejlet fra Amaliehaven i København.

  SvarSlet
 12. Efter sigende er grunden til at Paul Allen ofte har lagt turen til København igennem mange år, at han som studerende (i Danmark) fik lov at bo rundt om hos studie kammerater og det har han aldrig glemt dem for. Så de inviteres ud - sikkert med alt betalt :-)

  SvarSlet
 13. Hej Mogens L. Den historie har jeg også hørt, han skulle være ret glad for Danmark og København, og kende en del af de gamle Regnecentral folk, et legendarisk sted i min IT verden.

  SvarSlet