12. april 2011

Dong fløj lavt..

Så lavt har jeg aldrig set dem flyve hen over os før..P1030860Søndag aften sneg ballonen sig lige over genboens tag.P1030863Jeg håber de nåede Dyrskuepladsen, hvor der er god plads til at lande.P1030861

7 kommentarer:

 1. Det ser helt fantastisk ud - plejer de at flyve rundt?

  SvarSlet
 2. Moar, der er en ballon i vores træ.

  Sjovt som perspektivet gør en forskel. Når ballonen er langt væk, ser den mere drømmeagtig ud, og man kan ikke se reklamen ;-)

  SvarSlet
 3. Det var lige før at I kunne have inviteret dem til kaffe..;-D knus og god dag..

  SvarSlet
 4. Jeg har prøvet det og når ballonen fløj hen over beboelsesområder, så var hundenes gøen, over den mærkelige tingest deroppe i luften, det eneste vi kunne høre ☺.
  Men så vidt jeg husker, fløj vi nu ikke så lavt.
  Godt fanget, Inge.
  Knus og en dejlig dag til dig.

  SvarSlet
 5. Lavendel.. Ja vi ser dem ofte komme hen over os.. men aldrig så lavt.

  Lene.. Hihi.. Moar.. hjælp mig jeg vil have den ned.. :-) Det er en meget markant reklame, jeg synes de stribede uden reklamer er de flotteste.. :-)

  Annemarie.. Hehe.. Hvad byder man uventede gæster.. :-) Knus og god dag til dig.

  Annette.. Det må have været en stor oplevelse, jeg vil så gerne prøve det engang, men det er jo ikke helt gratis.. :-) Knus og en god dag til dig.:-)

  SvarSlet
 6. Årh, kunne du lade være med at dukke hovedet? Nogle gange har man indtryk af, at de må være ude i problemer, men det er da heldigvis sjældent, at man hører om, at det går galt for skipperne, så de har nok helt styr på situationen :-D

  SvarSlet
 7. Ellen.. nej det kunne jeg næsten ikke, selv om jeg sad inde.. Heldigvis havde jeg kameraet liggende ved siden af mig, så jeg greb det og for ud på terrassen.. :-) Jeg har heller ikke hørt at der skete noget, så jeg går ud fra skipper havde styr på det.. :-)
  Men det var godt nok lavt.. :-)

  SvarSlet