9. april 2011

Sæsonstart på Bosjø..

i det bedst tænkelige vejr. Ringsjøen glitrede mellem træerne, himlen var dybblå, den røde glente hang over os, rådyrene gik rundt inde i skoven.P1030817Ingen af os “brændte banen af” men vi kom nogenlunde hæderligt rundt og vi havde en forrygende dejlig tur. Greens er flotte, desværre er fairways flere steder hårdt angrebet af sneskimmel.. Håber greenkeeperne kan trylle lidt derude.P1030821

10 kommentarer:

 1. Wow, I har da haft lige så flot vejr som os, kan jeg se. Skønt, skønt.
  Golfudtryk kender jeg slet ikke, men at brænde banen af må nok betyde at gøre det lidt bedre, end I præsterede i dag? Giv det nu en chance... I skal jo lige varme op, ikke?

  SvarSlet
 2. Det har været helt suverænt dejligt, men nok ikke så varmt som hos jer.. :-) Du er da god til golfudtryk.. det er helt rigtigt.. Varme op.. håber sørme ikke du mener træne og øve og den slags kedelige ting.. ;-) Golfspillere tror altid på en GUDE runde med GUDE slag, lige indtil vi beviser det modsatte.. :-D
  Schakenborg har svaret OK til 2 mere.. ;-)

  SvarSlet
 3. Og muldvarpe har de også i Sverige, kan jeg se :-)

  Gåture, sol og samvær, jeg forstår mere og mere hvorfor man kan falde for golf :-)

  SvarSlet
 4. Og mange af dem Lene.. selv om de virkelig forsøger at holde dem væk fra banen.. :-) Du begynder at forstå det.. så mangler du såmænd bare lige at gribe en kølle og slå bolden afsted.. når man rammer den rigtig første gang er man hooked.. Bare lige en gang til med den lyd..

  SvarSlet
 5. Det må være dejligt at komme ud på banerne igen og flot vejr I fik til det...Det kan være jeg skal begynde at spare lidt sammen til udstyr, så når jeg ikke gider at ro og køre MC mere så kan jeg gå og nyde den friske luft på en golfbane...;-D..Hasse ser så glad ud, han må da have slået et godt slag..;-D knus og en god søndag til jer i det svenske..

  SvarSlet
 6. Annemarie.. Det kunne være rigtig sjovt.. Knus til jer :-)

  SvarSlet
 7. Uha! Det trækker endda i mig for at finde en golfbane, når jeg ser dine billeder! Det er ellers mange år siden, jeg har spillet.

  Og sikke da nogle fantastiske venner, som kom med det gyldne kort til turens gennemførelse denne weekend. Jeg forstår godt, at du VILLE afsted. Det er virkelig en pragtfuld plet, I har der :)

  SvarSlet
 8. BS.. Det kan jeg sørme godt forstå, måske bliver der plads til golf igen i dit nye liv.. :-) Vi er også super glade for det lille sted.. :-)

  SvarSlet
 9. Hvis I var taget afsted tidligt fredag og havde spillet, da kunne en af Jer måske have ramt og uskadeliggjort den trojanske virus, der angreb min bærbare...
  Hjælp er kommet andetsteds fra i dag, så jeg er på banen igen og bringer golfcomics i legehuset :)

  Sikke nogle oplevelser I fik udi det svenske - og skønne fotos! Jeg håber, at du fik lavet nogle video-optagelser af tranerne.

  Hav en dejlig uge!

  SvarSlet
 10. anjoe.. så skulle vi vist have ramt bolden mere end godt.. Dejligt at du har fået hjælp fra andet end golfbolde. :-)
  Video.. det tænkte jeg ikke engang på, og det ene kamera tager endda rigtig fine videoer, hmmm det må være en anden gang.
  En god uge til dig.

  SvarSlet