7. april 2011

Vi er begavet med..

de godeste venner i miles omkreds..

P1030762Den lille grønne.. eller måske skulle jeg begynde at kalde den for den gamle grønne spand.. begyndte pludselig at sige mærkelige lyde, når man koblede ud.. Nu har den kørt i godt 11 år uden at sige underlige lyde, værkstedet har lyttet, og dømt ny kobling.. og noget med et slidt et eller andet dyrt, en til to dages operation, og I kører IKKE til Sverige i den, sagde værksteds manden.. Og vi har ikke tid til at lave den før om 1½ uge..:-(

Pyhhh nu er gode dyr rådne, vi SKAL jo til Sverige i morgen, vi skal både se traner og spille golf.. JEG VIL TIL SVERIGE I MORGEN!!!

Så var det lige, at godeste venner meldte sig ind i kampen.. se lige hvad der stod i vores indkørsel da vi kom hjem i dag, en bil der ikke siger underlige lyde og som gerne må køre til Sverige i morgen..

Er det ikke fantastisk med den slags venner..P1030763Og værksteds manden og Hasse har tryllet med tider i dag.. Den grønne kommer på værksted på mandag og er klar til at køre igen inden påske.. Al panik er afblæst og min mund vender igen den rigtige vej :-)

10 kommentarer:

 1. Det var sødt af jeres venner at låne jer bilen :) det er guld værd med gode venner! Og sådan noget reparation af bil kommer næsten altid ubelejligt :) God tur :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare godt med sådanne venner, vi kan jo ikke have at du render rundt med mundvigene nedad...;-D Og fint at I kan få den grønne lavet inden påske, ville være så ærgeligt hvis ikke I kunne køre rundt i påsken...;

  SvarSlet
 3. Smilemunde er bedst... :-) Hvor er det dog nogle usædvanligt søde venner, I har. Det havde da været urimeligt, hvis I ikke var kommet til Sverige - og jeg er ikke SPOR misundelig over det dér med tranerne. Ikke spor! ;-)

  SvarSlet
 4. Anette.. Ja det er enormt ubelejliget, men fedt at vores venner lige fik smilet frem igen.. :-)

  Annemarie.. De er bare de bedste.. :-) og fedt at Hasse og mekanikeren fik kringlet og tid til reperationen..:-D

  Mia.. Dem er vi meget heldige med.. Øv jeg troede ellers at nogen ville blive bare lidt misundelige.. ;-))

  SvarSlet
 5. Ja, slike venner er gode å ha :-) Gleder meg til å se trane-bilder!

  SvarSlet
 6. Pyha, godt at jeres Sveriges-tur er reddet - det er vel nok sødt af jeres venner! Jeg glæder mig meget til billeder af tranerne!
  Klem :-)

  SvarSlet
 7. Miraklernes tid er åbenbart ikke forbi!

  SvarSlet
 8. Jørgen.. håber aldrig den tid er forbi.. :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er I heldige :-) Jeg er sikker på I gør gengæld når de en dag er i nød. Det gør man nemlig når det er rigtige venner :-)

  Rigtig god tur i det svenske med alle jeres udskejelser :-)

  SvarSlet
 10. Pia... Ja sådan er det nemlig.. og der er ikke så mange mellemregninger, vi hjælper hinanden når vi kan på kryds og tværs.. Tak og god weekend til jer.

  SvarSlet