13. april 2011

Jord- og sandflugt..

I fredags flyttede vinden rundt på jorden.. P1030782Det må være lidt træls for landmanden, hvis han lige har tilsået sin mark på den ene side af vejen.. til sommer kan han høste det på den anden side..P1030783

10 kommentarer:

 1. Det var lidt voldsomt i fredags og det er synd for landmanden...Knus og god dag til dig, glæder mig til vi ses i morgen..;-D

  SvarSlet
 2. Det er jo lige nøjagtig derfor regn er godt ;-)

  Vi fik nu ikke så meget regn som jer i går, og i dag småpister det.
  Lad mig lige korrigere min forrige kommentar. Jeg har selvfølgelig haft nogle af helligdagene fri, men aldrig alle 5 og i år har jeg ovenikøbet ferie + fridage frem til d. 28/4, helt vildt.
  De unge mennesker kommer hjem i en hel uge, sommerhuset skal også besøges og landmanden skal formentlig arbejde hele påsken, det er jo forår:-)

  God onsdag til dig.

  SvarSlet
 3. Ja, du sier noe! Her har det også blåst noe forferdelig. Landskapet her er ikke så utsatt for vind, men noe må ha skjedd med været! I går regnet det, og det holder nok litt på jorden :)

  Ha en fortsatt fin uke!

  Irene

  SvarSlet
 4. Annemarie.. Ja det føg godt nok noget rundt med jord, frø og sand.. Jeg glæder mig også til i morgen, det er gået op for mig, at vi måske kommer til at ende midt i en barnedåb.. :-)
  Knus og ses..

  Lene.. Tænkte nok det var derfor du sagde det.. :-) Uhhh det bliver godt at få de unge hjem en hel uge, så kan I underholde hinanden mens landmanden sørger for at holde hjulene igang.. :-)

  Irene.. Jeg håber snart vinden lægger sig lidt.. Her i byen er det ikke jord der pisker rundt, det er poser, smågrene, blad og aviser.. Ikke lige kønt det hele..
  En dejlig uge til dig. :-)

  SvarSlet
 5. Ja det var vildt i fredags. Jeg var i Nordjylland da det var værst og forsøgte også at skyde nogle billeder, det lykkedes dog ikke rigtigt for jeg skulle jo også gerne holde bilen på vejen. På et tidspunkt blev jeg overhalet af to motorcykelbetjente der kørte ca 100 km i timen i så kraftig sidevind at de lå halvt ned og næsten mistede balancen når der pludselig var læ ved en lastbil. Det så vildt ud og jeg troede at de væltede. Nu skinner solen i Sønderjylland men stadig koldt og lidt blæst.
  God dag til dig

  SvarSlet
 6. ...og de bilister, som just havde brugt tid og penge på bilvaskeri, blev næppe heller glade ;-)

  SvarSlet
 7. Hold da op... der trænges godt nok til regn både her og der. Her i UK er jorden så tør, at den slår revner. I DK valgte den så åbenbart at blæse væk i stedet for. Surt.

  SvarSlet
 8. Jønne.. Jeg valgte at holde stille mens jeg tog billederne.. :-) Imponerende at MC-betjentene var ude i det vejr, man skal godt nok være opmærksom når det stormer på den måde..:-) God dag til dig ovre i mit barndomsland..

  Anjoe.. nej det gjorde de nok ikke. :-)

  Ellen.. billedet er fra Sverige, men det var det samme herhjemme.. Det har regnet det sidste døgn, så lidt må det da holde på jord og afgrøder.. :-)

  SvarSlet
 9. Pokker tage det, at såsæden flyver over til naboen... :-)

  Vi så også jordfygning, da vi kørte hjem fra landet sidste weekend. Det var et imponerende syn. Jeg syntes, det er sjældent, man ser det her til lands.

  SvarSlet
 10. Wow, det må ha vært en skikkelig sterk vind! Men bildene ble flotte!

  SvarSlet