11. januar 2012

At kunne holde varmen..

bør i min verden være en menneskeret.. Jeg hader at fryse.. På det bedste julemarked i Berlin havde de lavet nogle skønne tørre varmepladser, og der var rift om dem.. :-) IMG_5240En paraply, en god varm radiator og en stor og rummelig pelsfrakke.. Voila så er der varme pladser..P1000922Den fine trone var der ingen varme i.. så vi hoppede hurtigt ned igen, P1000918og gik videre til den varme glühwein.IMG_5212

9 kommentarer:

 1. Sikke en skøn idé :-) Billedet med paraplyen minder mig om manden på Kultorvet, der sælger pølser fra en bod, han har på maven - over hovedet har han en paraply spændt fast :-)
  Klem og en dejlig dag til dig!

  SvarSlet
 2. Ja varme bør være en mennesket ligesom dig hader jeg også at fryse...Skønne billeder fra jeres berliner tur.. knus og en skøn dag til dig..;-)

  SvarSlet
 3. Nej hvor morsomt med sådan en varmeplads!!!
  Jeg kan heller ikke lide at fryse - det er rent forfærdeligt!!

  SvarSlet
 4. Stilig varmeplass:)) Å fryse er forferdelig!! Men jeg passerte 40 før jeg lærte å kle meg fornuftig!!
  ha en varm dag, klem fra meg:)

  SvarSlet
 5. Hvor genialt. Tænk, hvis man kunne lave den mobil :)

  SvarSlet
 6. Det skal komme an på en prøve, Inge, om jeg hopper på Jer tøsers vogn i december i Berlin. Jeg lider nemlig af varme, trods for længst overgangsalders slutning - led ditto forud...
  Kontra tror jeg at kunne tage et foto af Rimkogeren siddende i varmely *LOL*

  SvarSlet
 7. Madame.. Står der sådan en på Kultorvet, jeg må derind omkring en dag, vi så en i Berlin med noget der lyder som samme koncept.. :-)

  Annemarie.. Det er måske også derfor du er så vild med din lille bil med sædevarme und alles.. alternativet er et kold MC saddel.. :-)

  kongmor.. Det grænser til unfair at fryse.. :-)

  Guri.. Jeg var heller ikke så god til at tage varmt tøj på i mine unge dage, i dag er jeg ligeglad hvordan jeg der ud, bare jeg ikke fryser.. :-)

  Frøskuffen.. det ville være smart, så kunne vi trække rundt med sådan en om vinteren.. Det kunne fint være en lille olieradiator og et eller andet stativ monstrum.. så kunne den transporteres rundt på en trailor.. :-)

  anjoe.. Det kan være vi skal kæmpe med Rimkogeren om pladsen næste år.. :-) så kan du tage billeder.

  SvarSlet
 8. Ret smart ide - der bliver garanteret taget rigtig mange billeder dér :-D

  Puha - dine snebilleder ... jeg længes overHOvedet ikke efter sne - så kan det for min skyld være nok så smukt :-)

  SvarSlet
 9. Hvordan kunne du gætte det Ellen.. ;-)
  Jeg længes bestemt heller ikke, men en smule sne en lørdag eftermiddag kunne da være OK.. Ingenting fredag og væk igen mandag.. Ville det ikke være til at leve med.

  SvarSlet