28. januar 2012

Det er..

hvidt og koldt ude..IMG_7051og varmt og dejligt inde.. IMG_7052Vi har været ude og køre en tur over middag, lidt handel og lidt natur.. Der er spejlglat på alle de mindre veje, og vi kører ikke på pigdæk, så det er med forsigtighed vi bevæger os rundt. Heldigvis er der nogen der spreder lidt grus rundt omkring, så vi kan komme op til hytten.

I dag har naturen selv valgt farverne fra for mig..IMG_7046IMG_7047Billederne herover er fra den nærliggende Præstorpsjø.. P1000695som så sådan her ud da vi var her sidst i november..P1000696

6 kommentarer:

 1. Dejlige vinterbilleder, med en passende mængde sne. Nok til at det er dekorativt og ikke nok til at lave problemer for alvor.

  Men er det lige så koldt som det ser ud hos jer? eew... godt I har brændeovn og ... varmetæpper.. læste jeg ovre hos Ellen :-)

  SvarSlet
 2. Ja det er faktisk ret koldt, synes jeg.. og Ellen og John har påvirket os til at lukke ned for varmen i huset, når vi ikke er her.. og købe et par varmetæpper i stedet, så sengene hurtigt kan varmes op. Efterhånden var elregningen her i hytten blevet større end den i Roskilde.. Lige nu tror jeg faktisk vi minimum har sparet det der svarer til et par flybilletter til Spanien.. og det er jo ikke så ringe endda :-) Så skal vi bare lige finde tiden til at komme afsted.

  SvarSlet
 3. Ja det er køligt, men det ser ud til at Bumle nyder vinteren. Måske sidder den bare og spejder efter søde små fugle.

  SvarSlet
 4. Hehe John, Bumle nyder bare at ligge foran en varm brændeovn, og at sidde og smaske indendøre, når hun kan se fuglene udenfor.. :-)

  SvarSlet
 5. Du GOdeste - har I allerede sparet så meget?!
  To måneder til, og I kan invitere os helt gratis med til Spanien - som tak for sparerådet :-P

  SvarSlet
 6. Tusen takk for koselig kommentar:)
  For et koselig hus dere har!
  ha en flott uke:)

  SvarSlet