5. januar 2012

Sten, sten og atter sten..

IMG_5557Jeg har noget med sten, jeg er vild med sten i alle afskygninger, og lige nu tænker jeg ikke på diamanter og alskens dyre og lækre ædelsten.. selv om jeg nu også godt kan lide dem.. :-), nej jeg tænker på helt almindelige sten vi kan finde rundt omkring i jorden. IMG_0676Både de store der hænger fast langt nede i grundfjeldet, men også de mindre og lidt mere håndterbare. IMG_5558På et af Berlins julemarkeder fandt jeg en lidelsesfælde.. En der er lige så glad for sten som jeg er, og som har valgt at bruge dem på en måde jeg ikke har set før.. IMG_5560Jeg købte ingen af stenfuglene, selv om jeg synes de er geniale, sjove og meget anderledes så aner jeg ikke hvor jeg skulle gøre af dem, og jeg foretrækker mine sten bare er sten.. :-) P1050181

17 kommentarer:

 1. Ha hvor er de skønne de små stenfugle..Og ja der er noget ved sten, tænk bare en varm klippesten hvor man om aftenen kan "smide" sig og få varmet ryggen...;-D knus og en dejlig dag til dig..

  SvarSlet
 2. Er altså også ganske pjattet med de der stenfugle, og ideen bliver bestemt ikke glemt. De er jo forholdsvis nemme at lave variationer over selv.

  Foretrækker sten ifm vand. Dog. Det holder jeg nok aldrig op med at skvatte lidt i staver over.

  SvarSlet
 3. De er utrolig livagtige, taget i betragtning, hvor enkle midler der er brugt.
  Jeg ville dog nok også have ladet dem være blevet, hvor de var, men derfor kan man jo godt beundre dem - er det i øvrigt ikke sådan med det meste kunst?

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med af at nogen har tænkt så krøllede tanker og fundet på at lave disse skønne fugle.
  Ha' en smuk dag!

  SvarSlet
 5. Sikke en sød og sjov idé at bruge sten på denne måde. Men jeg foretrækker nu også, at sten bare er sten, hvis de skal ligge i min have :-)
  Klem og en dejlig dag til dig!

  SvarSlet
 6. Jeg er også fascineret af sten, som jeg samlede på som barn. Dengang var det for at lære om dem, altså geologi - jeg gik på geologisk museum og var meget opslugt af det. Desværre er det meste af den viden vist gået i glemmebogen siden da... ;-)

  Hvor skønt med al den chokolade du viser i indlægget forinden; hver gang jeg tager til Brugge skal jeg ind i nogle af de lækre butikker med belgisk chokolade - der er også nogle fantastiske chokoladeskulpturer somme tider. Helt enig i din sidste bemærkning... ti hi

  SvarSlet
 7. Hvor er de herlige, sådan nogle kunne godt live op i haven her, men andre steder er jeg helt klart til natursten. God dag på stenbroen. Skal du aldrig til Aalborg med tid til et lille blogtræf ;-)

  SvarSlet
 8. Du har ret Annemarie, en varm klippesten en smuk aften, og solnedgang ude over vandet.. Så bliver det ikke meget bedre.. :-)

  overlever.. Sten og eller i vand, giver nogle fantastiske klare farvespil i stenene.. :-)

  Ellen.. Jo sådan tror jeg rent faktisk også det er med rigtig meget kunst.. :-)

  Dorthe.. Ja det er genialt.. i lige måde til dig.

  Madame.. Det er helt som jeg også gør ..:-)

  Mia.. Der sker nogle gange interesseskred når voksenverdenen overtager os.. :-)
  Uhhh belgisk chokolade er også suverænt godt.

  Tak skal du have Lene, stenbroen er våd i dag, drivende våd.. :-)
  Det lyder fristende, der er Aalborg møde undervejs, og hvis jeg kan finde tiden, så giver jeg dig et praj.. :-)

  Rimkoger.. Vi er helt enige.

  SvarSlet
 9. Jeg vil helst heller ikke have sten med øjne og andre dele indenfor her, selvom de er meget sjove. Men smukke sten har der altid været plads til i lommerne :)

  Hvad er det, der sker på øverste billede ? Hvor er det fra ?

  SvarSlet
 10. Frøskuffen.. det er vi helt enige om.. Er det billedet fra stenbruddet du tænker på.. Det er Noget der hedder Svarta Berge i nord skåne, jeg har skrevet lidt om stedet her..
  http://bymarken68.blogspot.com/2011/06/mandagstema-sten.html
  De bryder Diabas, det er et vild spændende sted at besøge.

  SvarSlet
 11. Jeg har svært ved at gå en tur på strande uden at komme hjem med lommerne fulde med skatte af sten jeg bare må have. Fuglene ville jeg nu nok gerne have i haven. Ideen er god og de er godt lavet.

  SvarSlet
 12. Først og fremmest en masse tillykker, både med lille Emils 1 års fødselsdag og bloggens 2 års fødselsdag, utroligt som tiden render afsted.
  Jeg er også rigtig meget vild med sten og har altid slæbt dem med hjem fra alverdens feriemål. Det blev efterhånden lidt af en belastning med alle de sten, men nu står de i en krukke ude på teraasen, der passer de bedre ☺. Knus og en skøn aften til dig.

  SvarSlet
 13. Sjovt fundet på med de fugle. Jeg kan allerbedst lide stenene naturel :-) Flot som det svenske stenbrud? og ikke mindst de store sten i haven, som måske er fra huset i skoven :-)

  SvarSlet
 14. Lotte.. Sådan har jeg det også når jeg går på stranden, og Hasse sukker dybt hver gang jeg finder en sten jeg må eje.. :-)

  Tak søde Annette, jeg samler også sten allevegne, og lægger dem i bunker.. I lige måde til dig. :-)

  Pia.. Jeg ved jo du også har været i det stenbrud, og du har ret de store sten i haven er fra huset i skoven.. :-)

  SvarSlet
 15. Også jeg er stenelsker (måske derfor jeg er så glad for Sverige - og Bornholm ;-) Heldigvis har vi mange rigtig store marksten i vores have, de er dejlige både at se og sidde på.

  SvarSlet
 16. Stein er fasinerende, - liker fuglene:) - hvilken god ide!

  SvarSlet