21. januar 2012

Prøver lige igen..

Gud ved om Blogger er blevet overfølsom over for billeder af Emil.. Billederne kom fint op i mit online album, men de blev ikke synlige på bloggen.. IMG_6752IMG_6811IMG_6841IMG_6842

Det er ski da mærkeligt, nu kommer billederne fint med ud på bloggen.. Nå jeg behøver ikke forstå alt, glæder mig over at det var et forbigående problem, som ikke kan genskabes.

Vores oprindelige planer om en weekend i skoven, blev af forskellige årsager ændret torsdag aften. I stedet fik vi en dag sammen med Emil i går, og i dag kører vi en tur til Fyn, for at besøge Melanie på Ollerup gymnastikhøjskole.

13 kommentarer:

 1. Det håber jeg da ikke at blogger er blevet. Vil da nødigt undvære dit yndlingsmotiv... du er nemlig rigt go til at formidle hans glæde... :-)

  SvarSlet
 2. Det ville have været den ultimative grund til at skifte til WP.. :-) Et skift der overvejes med jævne mellemrum, når blogger begynder at leve sit eget liv.
  Tak skal du have, sidder lige her og rødmer over rosen.. :-)

  SvarSlet
 3. Skønne billeder af den lille fyr :-)Ha' en dejlig tur til Ollerup - der gik min mor som ganske ung, så jeg har hørt utrolig meget godt om gymnastikhøjskolen. Klem

  SvarSlet
 4. Tak Madame.. Der kommer helt sikkert billeder derovre fra, så kan du se hvor din mor helt sikkert har haft nogle fantastiske måneder.

  SvarSlet
 5. Det er nogle rigtige herlige billeder af Emil.
  Jeg ønsker jer en dejlig tur til Fyn :-)

  SvarSlet
 6. God tur til jer i snevejr, hvis vejret er som her. Og du er eminent god til at fange de herlige situationer med Emil :-)

  SvarSlet
 7. Hmmm blogger er nu underlig i øjeblikket...Håber ikke det varer ved..Skønne billeder af den lille glade dreng der nu går på egne ben..God tur til Fyn...Knus..,-)

  SvarSlet
 8. Bloggen har vist sommetider sit eget liv; jeg kan heller ikke få den til at gøre, hvad jeg vil - men sådan er det bare, åbenbart. Dejlige billeder af den lille fyr, der tydeligvis nyder at stå på egne ben... :-)

  SvarSlet
 9. Nej, man skal ikke forstå alt, men trods den lille WP-smutter for to uger siden, synes jeg nu alligevel, det er det bedste :-)
  Håber I er kommet godt frem og tilbage - det har været et grundigt møgvejr det meste af dagen.

  SvarSlet
 10. Dejlige Emil-billeder! Godt du fik dem på bloggen. God lørdag aften.

  SvarSlet
 11. Tak skal du have Pia.. Det var møgvejr, men turen var god :-)

  Tak Lene, det var møgvejr at køre i, sne og slud.. :-) Så vi har vist haft det samme vejr i det meste af landet.

  Tak Annemarie, jeg har også leget med blitz og s/h billeder af ham.. forstår faktisk ikke hvordan jeg har kunnet undvære en god blitz så længe.. :-)

  Tak Mia, ja han står og går på egne ben nu, og han synes det er fantastisk.. :-)

  Ellen.. I dag ville jeg ønske jeg var startet på WP, og jeg forstår slet ikke at jeg ikke havde den i spil, da jeg startede.. :-) Jo tak vi er landet godt og sikkert herhjemme igen.

  Anette.. Tak skal du have og i lige måde.

  SvarSlet
 12. Som læser er jeg i hvert tilfælde ikke blevet overfølsom, det er herligt at følge de små i billeder og ord. Så bliv endelig ved :o)
  KH Anette

  SvarSlet
 13. Hvor er han dygtig. Nu kan han rigtig se verden i rette perspektiv :-)

  SvarSlet