7. august 2012

Min morgentur..

I har tidligere været med på cykeltur gennem en morgenstille hovedstad, i dag er turen en del kortere og ikke nær så seværdig.. Vi skal bare fra Bymarken til stationen.. P1020564Hasse har lagt sig forrest op ad Østervang.. P1020565Fra krydset ved det nye rådhus er det en ren luksustur, i frigear ned ad bakken mod stationen, med sygehuset på styrbord side.. P1020567Kort før rundkørslen dukker Domkirkens spir op i det fjerne.. P1020569og der har vi stationen set fra bagsiden.. Som så meget andet tager Roskilde station sig absolut bedst ud fra forsiden, men der når vi ikke over i dag..

Hasse fortsætter videre ned i byen, og jeg parkerer cyklen og skynder mig over til toget.. P1020570mens jeg siger tak, fordi du endnu engang tog dig tid til at tage med på cykeltur.

Ferien er i sigte ret forude.. 3 dage endnu og jeg kan kalde mig ferieramt.. Jeg klager ikke, som i S.L.E.T. ikke.. :-)

12 kommentarer:

 1. Så fik jeg set lidt mere af Roskilde. Min tur går til Bilka i Slagelse i dag. Jeg glæder mig bare, til det er overstået. God dag til dig.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den vej var vi ikke i går.. :-) Bilka misunder jeg dig bestemt ikke.. God dag hos dig.

   Slet
 2. Selvom det er hverdag for dig er det jo nyt for vi andre! Tak for kigget. Har du en cykel i Kbh og en i Roskilde eller er den også med toget?
  Mig kan du ikke drille med ferie for det har jeg også i næste uge!
  God ferie og god tur til Prag... Er det ikke rigtigt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Jønne.. Ja jeg har en cykel begge steder. Jeg tager den ikke med i toget, der er alt for mange trapper hvor den skal bæres.. og jeg er ved at være en gammel kone der ikke gider slæbe på cykler mere. :-)
   Du husker helt rigtigt vi smutter til Prag på lørdag. :-)

   Slet
 3. Hvor var jeg glad for at se Hasse igen på det sidste billede. Jeg var lidt bekymret for, om han bare havde sat dig af, så du måtte køre helt mutters, efter han var forsvundet i horisonten. Nu gætter jeg på, at han bare var dirigeret ud af motivet ;-)

  PS: Er det en flyvende tallerken, man kan se på billede 3??

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi.. Nej Hasse plejer ikke at sætte mig af om morgenen, tværtimod.. :-)
   Nu har jeg tjekket jeg tror det er et flyvende objekt, men vist nok et af dem der har fjer på og vinger.. :-))

   Slet
 4. Altid hyggeligt at cykle i andre byer - tak for turen!
  Domkirken er bare SÅ flot!

  GOD FERIE!
  :-) Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Dorthe, tak fordi du tog med.

   Slet
 5. Jeg følger dig altid gerne - også på dine cykelture - og ved nu, i hvilken retning I bor :) Kender godt bagsiden af Roskilde Station, men kun set tæt på fra perronerne, da futtogene befordrede mig til/fra Ringsted, når Roskilde Festivaler skulle besøges, foruden at ture til Roskilde var hip butiksmæssigt tilbage i slutningen af 1960'erne og først i 1970'erne. Stationsbygningens facade kender jeg logisk nok derfor også, dermed ditto arealet desomkring, og til det vil jeg skrive, at som senere bilist var det på hverdage godt nok med at holde tungen lige i munden dengang, så at cykle ville jeg aldrig have vovet :)
  Ferie forude, det lyder godt, og jeg tror, at vejret bliver så dejligt, at alt gammelt samt nyt brænde kan forblive under halvtaget :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for følgeskabet anjoe, det er altid dejligt med selskab.. :-)
   Roskilde stationsbygning blev restaureret for nogle år siden og ført tilbage til oprindeligt udseende med farver og den slags, den er bare blevet så flot.
   Jeg har hele tiden sagt at jeg holder ferie når sommeren kommer, og det håber jeg kommer til at holde stik. :-)

   Slet
 6. Tak for cykelturen, jeg har jo gået den med dig, bare den anden vej..Knus og god dag til dig..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har du da.. dejligt at du også tog med på cykelturen.. :-)

   Slet