23. august 2012

Vi er nået til Stockholm..

Det tog længere tid at sove end vi lige havde satset på, det betød at vi kom lidt sent af sted fra skoven, derfor var det meget sidst på eftermiddagen da vi kom her til Stockholm. Det første sted vi spurgte på et værelse var overbooket.. Receptionisten så vantro på os, da det gik op for ham at vi ville gerne ville have et værelse uden at have en bestilling.. ALT var udsolgt, og han var selv i gang med at finde værelser til nogle af hans overbookninger.. Vi blev lidt blege, men spurgte forsigtigt om han kunne foreslå et andet sted.. Straks slog han op på en internet booking side, og søgte lidt.. Og kunne glad fortælle at han havde fundet et andet sted i nærheden.. om vi ville have det..??

IMG_3913Ja for søren da.. hotellet er kun 1 år gammel, det er lidt billigere end det første sted vi prøvede, til gengæld er der gratis parkering og det ligger tæt på en tunnelbane.. Det kan ikke blive meget bedre, så tager vi vejstøjen med i købet. De næste 3 dage bor vi på Hotel New World i Årsta lidt syd for Stockholm.

Vi kørte den direkte vej herop, hoppede på E4 i Markaryd og fulgte den næsten hele vejen, gjorde kun en enkelt afstikker, da vi kørte fra E4 i Granna og spiste frokost på en gylden odder.. IMG_3911IMG_3906med en fantastisk udsigt over Väteren. IMG_3903I det hele taget er turen langs Väteren fantastisk smuk. Jeg tror, det er en af de flotteste motervejsstrækninger, jeg kan huske at have kørt.

IMG_3917Solen er forlængst gået ned, nu er det godnat herfra Stockholm.

20 kommentarer:

 1. Åh ja, det er smukt ud over Vättern. Må I sove godt og opleve en hel masse spændende i morgen :-)

  SvarSlet
 2. Godt at I fandt et sted at sove, og der ser smukt ud ved Väteren. Håber I får nogle dejlige dage i Stockholm..Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie.. Det er et udmærket hotel.. :-)

   Slet
 3. Ja, den rute sætter sig i sjælen. Har kørt den nogle gange og nyder den hver gang.

  Håber at I får nogle fantastiske dage i og ved stockholm.

  (griner lidt af jeres manglende booking.. ja ja... så lærte I det)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en fantastisk tur..
   Hehe.. Jeg er bange for at vi ikke lærer noget, vi rejser altid på den måde.. Altså uden at booke hotel på forhånd, det går hver gang.. ;-) Det giver så stor frihed, og vi havner tit ret sjove steder.

   Slet
 4. Der er vel nok smukt ved Vättern - rigtig god weekend, Inge! Klem

  SvarSlet
 5. Endnu en god grund til at holde af blogland. Jeg kommer med på din køretur :-) Det ligner en rute, der godt kunne køres en gang mere. Rigtig god dag til jer i det svenske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er dejligt at have dig med Susanne.. :-)

   Slet
 6. Det er nemlig en meget smuk tur - vi har jo næsten lige haft haft den fornøjelse også :-)
  I købte ikke nogle polkagrise, da I var i Gränna?
  Fedt værelse I fik ved et tilfælde ... rigtig god ferie og fornøjelse i Stockholm - jeg er spændt på, hvad I finder ud af at foretage jer deroppe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vi købte ikke polkagrise.. :-) Selv om det var næsten umuligt at undgå. Ja det endte heldigvis godt igen igen.. :-)
   En dag ender det nok med at vi skal sove på en bænk eller i bilen. :-)

   Slet
 7. Skønne smukke billeder. Stockholm by er absolut en af mine yndlingsbyer i Europa.
  Det ligner et godt hotel i fik fat på der!

  SvarSlet
  Svar
  1. Området hotellet ligger i er dødsygt, men værelserne er OK og der er kun 2 stop med toget indtil Centralstationen.

   Slet
 8. I er da modige, men godt I fandt et værelse med udsigt :-) Og jeg kan godt se, at vi ikke fik set så meget af Väteren

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har gjort det her mange gange, og mange steder i verden. Vi finder en turistinformation og de vil meget gerne hjælpe.. I går var vi bare lidt pressede på tiden, men det gik godt igen.. :-) Udsigten er en 4-sporet vej med en del trafik.

   Slet
 9. Sikke et dejligt værelse I har fundet - og sikke en flot udsigt I har. Det er dejligt at rejse på den der måde, hvor man finder ud af tingene efterhånden, også selv om det skulle byde på et par overraskelser i form af manglende værelser.

  Der er smukt over Väteren; jeg har desværre aldrig selv været der, men det kommer nok.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har efterhånden oplevet at turistinformationerne rundt omkring er meget hjælpsomme og har fingeren på pulsen i forhold til hvor man kan bo, det har altid fungeret fint for os, måske også fordi vi ikke holder ferie i den absolutte højsæson.

   Slet
 10. Håber I har fået udsovet :-)
  Det er godt nok mange år siden jeg sidst var ved Väteren, faktisk så er det mere end 35 år siden, da vi besøgte min faster, som boede der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har vi.. :-) Du må ha' lokket Allan med derop igen, det er meget meget smukt.

   Slet