6. august 2012

Punktum, punktum komma, streg..

sådan tegnes Nikolaj.. P1020769Det er Emils yndlingsremse i øjeblikket, den kan tegnes alle steder, i sand, på græs, på maven, på arme og ben.. og så virker den også på papir, hvis man kan få en af de voksne til at lege med.. :-) P1020765Vi havde en svag erindring om at der vist var mere til den remse end vi selv kunne huske.. Google er min ven, og nu var han det sørme igen.. Nikolaj har både mave, arme og ben..

Halsen tynd og maven rund,
Nikolaj er stærk og sund.
Arme to med fingre små,
tynde ben med støvler på.

Punktum, punktum,
komma, streg,
sådan tegnes Nikolaj.
Streg, streg, mave stor,
sådan kom han til vor jord.
Hat på hovedet skal han have.
Knapper på sin tykke mave.

Louise var tidligt oppe og på loppemarked i går, hun kom bl.a. hjem med Emils næste fastalavns dress.. Han bliver da den skønneste lille drage, hvis han stadig kan passe dragten til den tid.. :-)P1020751

14 kommentarer:

 1. Børn elsker den slags tegnelege. Jeg har en god en med en kat, jeg skal lære dig en dag - så kan dragen æde katten :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Den må jeg ha' lært.. hvorfor sagde du ikke det i går.. :-)

   Slet
 2. Herlige lille Emil,sikke en drabelig drage, et billeder der ikke er til at stå for ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Han var så sød som drage, men han gad ikke rigtig at have dragten på, et splitsekund efter jeg tog billedet blev han gal på den.. :-)

   Slet
 3. Sådan en farlig drage havde vi også engang ;o) jeg tror at den endte med at være slidt op. Remser og sange er guld for sprog og hygge. I er altså heldige, at Emil er jeres guldklump.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi føler os også meget priviligeret over at få lov at være så meget med i hans liv.. :-)

   Slet
 4. Fin drage!! Håber han kan passe den til den tid. Det er skægt at man lige pludselig kan få øjnene op for de gamle remser og rim ikke? Jeg har gjort det med flere nevøer og niecer hvor jeg lige har måttet hjem og google lidt :D God dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og at han vil have den på.. :-) Det er rigtig sjovt at lære dem rim og remser, og han vil så gerne sige det samme som os.. :-)

   Slet
 5. Rim og remser er sjovt at lege med de små, og han ser da også lidt sur ud inde i dragedragten..;-D knus og god dag til dig..

  SvarSlet
  Svar
  1. Han var altså heller ikke helt tilfreds med at skulle prøve den.. :-)

   Slet
 6. Flot dragedragt, men måske lidt varm?

  Ud fra billede 2 at dømme tror jeg, Emil bliver dirigent som voksen, eller måske byggeplads-leder. Der er i hvert fald fint swung i den farveblyant :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lidt syntetisk og varm.. :-)
   Der er et fint swung i ham, når han skal have os til at gøre noget.. Det har han helt styr på.

   Slet
 7. Helt ærligt Inge - ville du løbe rundt med sådan en drage på hovedet ;-D Fin ser han ud men pyh, hvor må den også være varm.

  Klem herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej Marianne.. Det ville jeg nok ikke.. :-) og så i den varme.

   Slet