28. august 2012

Pludselig var vi på Mantorp Park..

Under en af vores strækkeben- og tissepauser kunne vi høre motorstøj.. Det kan man selvfølgelig tit på en motorvejsrast, men den her støj var mere raceragtig. IMG_4511Vi kiggede os lidt omkring og opdagede at Mantorp Park var nabo til rastepladsen.. IMG_4508Der blev ikke kørt racerløb på Mantorp Park i søndags, bilerne på banen var, for de flestes vedkommende, helt almindelige gadebiler med nummerplader på.. Her kunne familiebilen få lov at strække ud, og alle drengerøve M/K kunne teste egne køreegenskaber.. Vi slap ikke Volvoen løs på banen, men nøjedes med at se de andre lege.

Nogen havde et par dæk der trængte til at blive brændt af.. :-)IMG_4518IMG_4523IMG_4524IMG_4521og nogen havde bare en lækker bil, de skulle ud og køre stærkt i.. IMG_4510

20 kommentarer:

 1. Det var jo lige noget for dig at kigge på, og hvor smart at de fartglade har et sted at få luftet motoren for fuld udblæsning..;-D knus og god dag til dig..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes altid det er fedt at komme den slags steder.. :-)

   Slet
 2. Wow, meget flotte billeder, Inge! Det må have været en sjov oplevelse. Klem og god onsdag til dig!

  SvarSlet
 3. Jeg mistænker svagt at I har hygget jer ganske gevaldigt på det sted. Masser af gode motiver, god lugt og fin støj.

  Kan dog godt forstå at I undlod at deltage med volvoen, det er den altså ikke lige skabt til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret, vi syntes det var fedt.. :-) Nej Volvoen er vist ikke lige skabt til den slags..

   Slet
 4. Spændende - og fantastisk ide, at almindelige bilister også kan bruge banen, så drengerøvene kan få brændt noget benzin af.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Den mulighed har man på ret mange racerbaner, der er nogle sikkerhedsregler man skal overholde og så skal man selvfølgelig betale for fornøjelsen. :-)

   Slet
 5. Nå, og dér ville I så ikke lige teste den ny Volvo? Nå, det kan jeg godt forstå, men godt at vi ikke har været på de kanter, så var der nok gået drengerøv i den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej lige der skulle den ikke testes.. :-) I har vist de samme muligheder i nærheden af Silkeborg.. ;-)

   Slet
 6. Sådan kan livet/hverdagen somme tider være med et dejligt uventet og positivt indslag og godt fotodokumenteret :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Per, ja det var uventet at Mantorp Park dukkede op der.. Jeg har været der nogle gange som ung, og det var sjovt at se den igen.

   Slet
 7. For søren da, sikken et held! Det er ikke så ringe, at opdage at man står ved siden af Mantorp Park ☺.
  Er benene og fødderne ved at vende tilbage til normalen efter et par hektiske dage i Stockholm? Jeg har aldrig været Stockholm og derfor heller ikke i Gamla Stan, men hvor ser der dog hyggeligt ud.
  Hvis agendaen stadig står på ferie, så håber jeg at I må nyde den rigtig meget. Knus fra et solrigt Holland

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var vi heller ikke specielt utilfredse med.. :-) Ja vi er ved at være restitueret igen, og har ferie resten af denne uge. På mandag starter hverdagen.
   Tak Annette håber du har nydt en dejlig dag i solen.

   Slet
 8. Jaja, hver sine lyster, men jeg er slet ikke i tvivl om, at du havde julelys i øjnene hele tiden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. John ville også ha' elsket det.. ;-) og ja jeg syntes det var super sjovt pludselig at gense en gammel legeplads. :-)

   Slet
 9. Jeg kommer aldrig til at forstå fascinationen over biler og afbrændte dæk. Jeg synes, det er en praktisk foranstaltning for at bringe mennesker fra A til B, men at køre rundt på en bane forstår jeg ikke en meter af. Hvad er det, der fascinerer dig ved det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare at holde stille og brænde dæk finder jeg ikke specielt interessant, men kampen på banen er jeg ret vild med. :-)

   Jeg er nærmest vokset op i racermiljøet, blev endda uddannet som official og løbsleder v. DAU (i dag hedder det vist DASU)

   Jeg har brugt mange mange timer på gokart- og racerbaner rundt omkring i Danmark og Europa, det er farten og intensiteten på banen og stemningen i pitten og ryttergården, der er fascinerende. Jeg elsker at se en dygtig chauffør styre bilen rundt på hurtigst mulig tid, at se når han/hun finder ideallinjen og holder de andre bag sig.

   Slet
  2. Tak for forklaringen - det hjalp lidt på min forståelse af fænomenet.

   Slet
  3. Velbekomme Hanne.. :-)

   Slet