15. oktober 2012

En dårlig togdag..

Nogen har en dårlig hårdag.. det problem kan efter min bedste overbevisning løses ved at undgå spejle, så ser man det da i det mindste ikke selv. Undskyld til dig, hvis du har haft en dårlig hårdag.. ;-) IMG_1124DSB har haft en rigtig dårlig togdag i dag, de har varslet sporarbejde på Hovedbanen i hele efterårsferien, det betyder meget få tog til Kbh. H. Jeg tjekkede DSB’s hensigtserklæring i morges, 2 tog i timen.. det er er set og oplevet værre.

Turen ind til København i morges blev kun forlænget med ca 15 minutter.. Vi holdt stille v. Hvidovre og ventede på grønt lys for at køre ind på Valby. IMG_1121Hjemturen i eftermiddags var helt håbløs.. Jeg brugte mere end 1½ time på turen mellem København og Roskilde, først var toget forsinket i afgangen, så var der signalfejl v. Valby, og til sidst holdt en evighed vi på Høje Tåstrup med teknisk fejl på toget..

Jeg håber DSB har en bedre togdag i morgen.

14 kommentarer:

 1. Det håber jeg også, både for dig og for min datter, som netop nu er på vej tværs over landet :-) God aften til dig uden tog men med tid til lidt afslapning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber din datter kommer frem i rimelig tid uden alt for store forsinkelser.
   Tak skal du have Lene, sidder lige nu med benene oppe og iPaden på skødet. :-)

   Slet
 2. Hvad er værst? Døde tog eller døde biler?
  Svar: Begge dele er lige slemme :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis den døde bil holder i carporten, så foretrækker jeg helt sikkert den.. :-)
   I morges har været endnu værre.. Selv om det ikke burde kunne lade sig gøre.

   Slet
 3. Jeg har faktisk haft en dårlig hårdag - jeg ville prøve at putte noget voks i for at se lidt smart ud, men jeg er ikke særlig god til at rode i det, så det kommer til at se smart ud, så jeg har hele dagen lignet en der lige er kommet ind efter et regnvejr.

  Jeg satser på at have en god hårdag i morgen, og håber for dig at DSB får en god togdag, for 1½ time mellem Kbh. H og Roskilde ef da bestemt for lang tid at være undervejs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv, du må lade voksen blive i dåsen, eller måske øve dig en dag hvor du ikke skal på arbejde.. :-)

   Det tog endnu længere tid i morges.. Jeg kan ikke lade være at tænke på hvad det koster i tabt arbejde, når et overfyldt tog er mere end 1½ timer forsinket på Hovedbanen

   Slet
 4. Hørtes ikke noe kjekt ut .... og jeg hadde ingen bil i morges. Hadde lånt den bort og måtte gå til jobben i tussmørket, regn og blåst, brrrr. Ikke mye trivelig. Får se positivt på det, jeg fikk en god start på dagen med litt trim!

  Bedre lykke med toget i morgen!

  Ireneklem

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville ønske jeg kunne gå eller cykle på arbejde, men jeg synes 38 km hver vej er lige i overkanten... :-)

   Slet
 5. Åh det er så irreterende når togene er forsinkede især når man bare gerne vil hjem og slappe af. Håber at de kører ordentligt i dag...Knus og en god dag til dig..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gjorde det ikke. Vi holdt stille i ca. 45 minutter mellem Glostrup og Hvidovre.. :-(

   Slet
 6. Uha, det lyder ikke art, Inge - jeg håber som dig, at det går mere glat i dag. Klem og god tirsdag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for gode ønsker, de virkede desværre ikke særlig godt.. Det tog endnu længere tid i morges.. :-(

   Slet
 7. Jeg føler delt ind i hjertet med dig, derfor er nin lille dyt min første prioritet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lotte.. Jeg ville også køre bil herind, hvis jeg havde en p-plads, eller koster det 40 kr i timen at holde herinde, det synes jeg er lige i overkanten.. :-)

   Slet