13. oktober 2012

Ringsjøerne i går aftes..

Der er mange søer her i Skåne, i vores kommune er de største og mest markante Östre og Västre Ringsjø.. IMG_5403Et stykke ude i rørskoven ved Västre Ringsjø står et fugletårn, man går på smalle planker for at komme ud derud. Jeg troede tårnet stod ved kanten af søen, eller i hvert fald noget tættere på vandet end det gør. IMG_5399Der er stadig meget rørskov inden det åbne vand. Jeg kunne både se og høre, at der var rigtig mange gæs derude, men var ikke tæt nok på til gode billeder.

Ved Östre Ringsjø er det meget nemmere at komme tæt på vandet. I den nordlige del af søen har man lagt den grimmeste blå-gule plastikbro ud, jeg nogensinde har set. Bevares det er en slags bro, den er stabil at gå på, de små både kan lægge til, men jeg ville nu ha’ elsket en god gedigen træbro, i stedet for noget der ligner store sammensurede plastikdunke.. IMG_5423Plastikbroen er så grim, så jeg “nænnede” ikke at tage billeder af den :-) Heldigvis fejler udsigten fra samme rædsel ikke noget.. IMG_5417

10 kommentarer:

 1. Udsigten fejler i hvert fald ikke noget fra plasticbroen - hvor er det smukke billeder fra den blå time! Klem og en rigtig god lørdag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame.. Udsigten til den blå time var dejlig.. :-)

   Slet
 2. Den må virkelig være GRIM den bro, når du ikke en gang vil gtage billede af den ;-) Men udsigten, nej den fejler bestemt ikke noget - og vejret ser ud til at arte sig pænt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var GRIM.. :-) torsdag og fredag var vejret virkelig dejligt deroppe.

   Slet
 3. Der er smukt omkring Ringsjöen, vi har også været ude ved fugletårnet, det er dog en del år siden. Smukke billeder derfra..Knus og god søndag...;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er megen smuk natur omkring søerne.. Tak skal du have.

   Slet
 4. Jeg sad og kiggede efter den rædselsfulde bro, men så kun skønhed. Jeg troede mine øjne fejlede noget, men så kom teksten :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dine øjne fejler ikke noget Pia.. :-)

   Slet
 5. Sikke dejlige billeder du har taget; og det er OK at den grimme bro ikke kom med midt i alt det smukke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Hanne.. Den bro pynter ingen steder overhovedet..

   Slet