23. oktober 2012

Pacific Orca v. Kvæsthusmolen..

I formiddags dukkede der pludselig nogle store stålben op bag mig..  IMG_1182 Et kæmpestort skib har smidt fortøjningerne i land ved Kvæsthusmolen. Pacific Orca skal døbes på torsdag Barnets navn er ikke den helt store hemmelighed, det står allerede på begge sider af skibet.. :-) IMG_1198Skibet er spritnyt, og det er verdens største vindmølle-installationsskib.

Hvis du vil ind og se det, har jeg læst at der er åbent skib på lørdag.. IMG_1190 I denne artikel i Ingeniøren, kan du læse mere hvordan skibet kommer til at fungere.

14 kommentarer:

 1. hihi, jeg læste om det på nettet og tænkte nok at du ville tage nogle billeder til os..;-D Det er ganske imponerende og utroligt hvad der kan bygges i dag..Knus og god aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan det være to sjæle en tanke.. :-) Det var sjovt at se da de store ben pludselig dukkede op bag bygningerne. Jeg måtte ud og finde ud af hvad pokker det var for noget..

   Slet
 2. Det var da den jeg så i går eftermiddags! Det var ude midt på Kattegat at jeg så den på et par kilometers afstand da jeg var på vej hjem fra Gøteborg. Selv på lang afstand er den kæmpe stor. På marinetraffic.com fandt jeg ud af at destinationen var København, og sjovt nok så tænkte jeg, den skriver Inge nok om i morgen!! Og det fik jeg jo ret i.
  Hav en god aften..

  SvarSlet
  Svar
  1. .. he he Jønne, og det gjorde jeg sørme. :-)

   Slet
 3. Det kunne være spændende at opleve et åbent hus om bord på så stort et skib - sikke nogle flotte billeder! Klem og ha' en god aften, Inge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det tror jeg også det kunne Madame.. Tak skal du have. :-)

   Slet
 4. Nej saa spaendende, din heldige kartoffel! :)

  SvarSlet
 5. Det skib bliver da ikke væk i sengehalmen ;-)

  Flotte skud, Inge; du må ha' følt dig meget lille, vil jeg tro!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det kan ikke lige gemme sig.. Jeg følte mig ikke særlig stor, og måtte ret langt væk for at få hele skuden med på billedet.. :-)

   Slet
 6. Ih, du møder da også så meget spændende der midt i Kbh :-) Et imponerende stort skib.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja somme tider sker der da lidt her i hovedstaden.. :-)

   Slet
 7. Jeg tror da, at jeg vil gå til åbent skib på lørdag, for det er jo ikke hver dag, at den slags dukker op i Københavns Havn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er inviteret ud både fredag og lørdag, så jeg kan desværre ikke komme ind og se det, så jeg håber du tager et kamera med derind og viser billeder fra skibet. Det vil jeg glæde mig til.. :-)

   Slet