21. oktober 2012

Spring og rytme på et højt plan..

IMG_5711Vi havde en fantastisk dag i NRGi Arena i Århus, hvor vi overværede noget af det flotteste gymnastik jeg har oplevet.. For pokker hvor er vores elite gymnaster imponerende dygtige. IMG_5713Teamgym er en 3-delt hold konkurrence, med en rytmisk serie, spring i trampet og en serie på måtte. IMG_5810EM blev afviklet i 6 rækker, alle danske hold var nået til finalerne, og de endte med at løbe med 4 sæt guldmedaljer og et sæt af sølv. Desværre nåede damerne, hvor Melanie var med, ikke at snuppe et sæt medaljer, men de gjorde det rigtigt godt, specielt deres rytmeserie var flot. IMG_5719Stemningen i hallen var i top, og den kulminerede fuldstændig da de danske herrer genvandt Europamesterskabet efter en vildt imponerende springserie på måtten. IMG_5643

20 kommentarer:

 1. Skønne billeder fra opvisningen, jeg kan godt forestille mig at det må have været immponerende at overvære. Ærgeligt at de ikke fik medaljer, men flot at Melanie er nået så langt efter sit uheld. Knus og god mandag til dig...;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var helt vildt flot.. Ja øv at damerne ikke nåede i medalje rækken. Men du har ret, for Mellers vedkommende er det super flot at hun er nået så langt på de 11 måneder der er gået siden hun kom til skade.
   Tak i lige måde til dig.

   Slet
 2. Flotte billeder - det må have været en stor oplevelse at overvære Melanie og de dygtige gymnaster. Klem og god mandag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en kæmpe oplevelse.. Tak i lige måde Madame.

   Slet
 3. Holdnuop, hvor er de gode ... man har ikke så helt få armmuskler, når man kan befinde sig i en stilling som på det næstøverste billede :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det har man ikke.. og man.. de.. er samtidig så smidige så de alle kan lave split.. Jeg er også vildt imponeret over dem. :-)

   Slet
 4. Tillykke til dem alle! Man er virkelig dybt imponeret ved sådanne arrangmenter! Og flot hvis det ikke er længere tid siden Melanie har været skadet. God mandag♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var vildt imponerende at opleve..
   Melanie havde en ret alvorlig skade for 11 måneder siden, som lige så godt kunne ha' resulteret i en fuldstændig lammelse, så det er rigtig flot at hun er tilbage i topform så hurtigt.

   Slet
 5. Det må have været SÅ skønt for dig, netop med den skade i baghovedet er det jo nærmest mirakuløst. Dejligt at være med til!

  :-) Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er alle så glade for at hun sår hurtigt er kommet i topform igen.. :-)

   Slet
 6. Sikkert nesten som å se deg og meg det der Inge...bare med litt ekstramoppvarming først, tror du ikke ?
  :-))
  De er skikkelig dyktige, man bliir imponert, helt klart :)
  Klem fra meg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig Guri.. næsten som os to.. ;-))
   De var meget dygtige..

   Slet
 7. Ihhh hvor sjovt at I var der! Vi kender en af dem som vandt MEGET deroppe.. Jeg mener at Prinsessen sagde han var kåret som en af verdens bedste gymnaster deroppe.
  Niels Wendelboe?
  Han kommer herfra. Men her er også propfyldt af gymnaster hernede. Og så mig, jo.. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Som jeg hørte det, var han blev kåret som verdens bedste i tramampetten. Han var på herrelandsholdet som gjorde det fuldstændig fantastisk. Jeg har aldrig set en så imponerende spring serie på måtte, som den de lavede. Jeg har heller aldrig set så høje point, som de fik for den serie. Det var deres spring på måtte som bragte dem foran svenskerne.. :-) og sikrede dem guldet, og som fik taget til at lette i NRGi Arena i lørdags.

   Slet
  2. Det passer ret godt til ham! Vi har SÅ mange super talenter hernede. Utroligt faktisk - hvorfor det lige er her.

   Slet
  3. Måske fordi der er skoler med rigtig gode forhold for gymnaster, og det trækker flere dygtige gymnaster til.

   Slet
 8. Super flot... Hvem ville ikke gerne kunne lave sådanne armbøjninger :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis jeg kunne det, ville mine overarme være noget flottere.. :-)

   Slet
 9. Sikke fantastiske billeder du har taget fra opvisningen.

  SvarSlet