3. oktober 2012

Gid det var sandt..

40% af 15.500.000 £… er ca. 62.000.000,- kr.. altså to-og-tres-millioner gode danske kroner, gid nedenstående mail var sand, og gid jeg ikke fik så forbandet mange af dem.. :-) P1000172

Kære ven,

Hvordan har du det i dag? Jeg håber fint, jeg er Dr. Christopher Harrison fra Harlesden, North West London, her i England. Jeg arbejder for Credit Suisse Bank London. Jeg skriver dig fra mit kontor, som vil være en stor enorm fordel for os begge. I min afdeling, er den assistent manager (Greater London-regionen) opdagede jeg en forladt sum af $ 15,5 mio pounces (femten millioner fem hundrede tusinde britiske pounces og pund) i en konto, der tilhører en af ??vores udenlandske kunder Late Mr. Moises Saba Masri, en Jøde fra Mexico, der var offer for en helikopterstyrt tidlige sidste 2 år, og dræbte ham og familiemedlemmer. Saba var 46-år gammel. Også i helikopteren på tidspunktet for flystyrtet var hans kone Adela Tuachi, deres søn Alberto og hans kone Judith.

Piloten var også død.

Valget af at kontakte dig, er vakt fra den geografiske karakter af hvor du bor, navnlig på grund af følsomheden af ??transaktionen og fortroligheden heri Nu er vores bank har ventet på nogen af ??de pårørende til at komme op til kravet, men ingen har gjort det, jeg personligt har tabt sagen til at lokalisere de pårørende i 1 år nu, jeg søger dit samtykke til at præsentere dig som pårørende / Vil Modtager til den afdøde, således at udbyttet af denne konto til en værdi af 15,5 millioner britiske pounces kan være udbetalt til dig.

Dette vil blive udbetalt eller delt i disse procenter, 60% til mig og 40% til dig, har jeg sikret alle nødvendige juridiske dokumenter, som vi kan bruges til støtte for denne påstand, vi gør. Alt, hvad jeg behøver, er at udfylde din navne til de dokumenter og legaliserede det i retten her for at bevise dig som den retmæssige modtager, er Alt, hvad jeg har brug for nu din ærlige samarbejde, fortrolighed og tillid til, at vi ser denne transaktion igennem. Jeg garanterer dig, at dette vil blive gennemført under en legitim ordning, der vil beskytte dig mod enhver overtrædelse af loven i dit land.

Please, give mig følgende: som vi har 5 dage til at afslutte denne igennem, det er meget, meget presserende PLEASE.

 1. Fulde navn:
 2. Dit telefonnummer:
 3. Din Kontakt Adresse:
 4. Alder / køn:
 5. Core job / Beskæftigelse:

Direktiv til min private: dr.harri_christopher_office005@yahoo.co.uk

Efter at have været igennem en metodisk søgning, besluttede jeg at kontakte dig Håber at du vil finde dette forslag interessant, er du på din bekræftelse af denne meddelelse, som angiver din interesse, så jeg vil give dig flere oplysninger.

Bestræbe sig på at lade mig vide din beslutning stedet for at holde mig vente.

Venlig hilsen,

Dr. Christopher Harrison

P1000169Heldigvis er det sandt at jeg har en aftale om at mødes med Annemarie i eftermiddag, det glæder jeg mig meget til.. P1000175Det er også sandt at aftenhimlen over Roskilde var så smuk i går aftes..

22 kommentarer:

 1. Åh så god doktoren er til at formulere sig :-) Det er godt nok længe siden, at vi har fået sådanne mail, og et kort øjeblik er det jo tilladt at drømme.
  Og dine billeder passer perfekt til drømmetilstanden, de er så smukke. Må I få en god dag sammen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Drømmene kan vi have, jeg tror nu ikke jeg vil basere mine drømme på doktorens mail.. :-)

   Slet
 2. Eeeelsker altså googlesk. Det er for skægt at læse, men ved du hvad, jeg kan nu godt forstå at du gerne vil drømme, men jeg tror ikke du kommer langt hverken i internationale eller danske banker når du vil veksle dine pounces.

  Hils Annemarie.. skal du ud og se deres nye hus og have?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også ret vild med den her oversættelse.. Der kommer mange forskellige hele tiden, syntes den her var en af de bedre.. :-)
   Jeg hilser..

   Slet
 3. 'Pounces' - helst ærligt! Man må sige, at den gode Dr. Harrison har fuldstændig styr på dansk grammatik og ordstilling ... Gad vide, hvordan hans kontor er en enorm fordel for jer begge? Hans 'Kære ven', som han omhyggeligt har plukket blandt en masse potentialer, men som ikke nævnes ved navn. Osv. osv.
  Jeg vil aldrig holde op med at undre mig over, at nogen kan falde for den slags eventyrlige (!) vrøvl.
  Jeg har lige fået en henvendelse fra en, som ville sælge mig guldstøv. Den var ny!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahaaaa... jeg forsøgte ikke engang at tælle antallet af håbløse fejl.. :-) og du kan nok finde endnu flere..
   Jeg undrer mig også.. Guldstøv, hold da op det er vist i høj kurs.. eller er det sølv der er oppe nu.. :-)

   Slet
 4. He he, lidt for godt til at være sandt måske ;-) Men ellers meget mere spændende end alle de mail, jeg får. I dag har jeg kun fået spærret adgangen til mine konti og vundet knap en million pund i et spansk lotteri, så det er der jo ikke meget ved ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg får også næsten dagligt mails om at mine konti er spærret.. :-) Indtil videre har jeg alligevel fået lov at bruge mine plastikkort.. :-)

   Slet
 5. Ja, gid det var sandt, når man får den slags mails :-) Sikke nogle skønne billeder, Inge! Ha' en rigtig god eftermiddag med Annemarie. Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Madame, vi har haft en dejlig eftermiddag.. :-)

   Slet
 6. Ja det undrer også mig at de sender så mange. Men det må jo virke siden de bliver ved.
  God eftermiddag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er forunderligt at det kan betale sig at blive ved at sende den slags mails..
   Tak.

   Slet
 7. Interessant læsning. Jeg havde lidt svært ved at holde fokus, for mine øjne ville hellere se på de smukke billeder.
  Jeg håber (og tror på) at I har haft en skøn eftermiddag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak, vi har haft en rigtig skøn eftermiddag.. :-)

   Slet
 8. Sikke en skøn solnedgang og sikke da en gang vrøvl, ja det er ufatteligt at der er nogen der hopper på den slags vrøvl..Og tusinde tak for en dejlig eftermiddag..;-D knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vrøvl fra ende til anden.. :-) Selv tak..

   Slet
 9. Det er nogle helt fantastiske billeder du viser. Det er som om himlen brænder.

  Imponerende med de der SPAM-mails; tænk at de bliver ved med at sende dem. Der må jo være nogle der reagerer og hopper på dem, ellers var det vel stoppet for længst. Jeg sad og morede mig over sproget. Jeg synes nu ikke det er helt ringe af en (sikkert) maskinoversættelse, jeg har i hvert fald set dem der var værre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der var virkelig ild i himlen.

   Jeg er også imponeret over den vedholdenhed der er med SPAM.. jeg fatter ikke at nogen gider bruge tid på at sende den slags.

   Slet
 10. Prægtige billeder. Du læser da vel ikke spammailene hver gang du får en ny?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jørgen, jeg lader som regel øjet glide ned over dem der er oversat, bare for at nyde de fantasifulde oversættelser der ind i mellem dukker op. Men rigtig mange bliver slettet uden at jeg åbner dem. Man kan som regel spotte skramlet på afsender og emne feltet.

   Slet