26. februar 2013

Fjerne ordbekræftelser og lidt om spam..

Bevis du ikke er en robot… Den besked får mig ofte til at droppe den kommentar jeg lige har siddet og skrevet.

Det er SÅ svært,  når man læser og kommenterer fra en iPad. Det ene af de 2 ord man skal skrive er et lille billede, som ofte er næsten umulig at afkode.

Hvis du vil fjerne de trælse bekræftelsesord i Blogger skal du gøre følgende..

Når du er logget ind på din blog har du disse muligheder i øverste højre hjørne.. Her skal du klikke på Design.imageDerefter kommer du ind på denne side..image

 • Vælg punktet Indstillinger –
 • Indlæg og kommentarer –
 • Kommentarer
 • Scrol ned og find Vis ordbekræftelse
 • og sæt den til Nej
 • Klik på gem indstillinger og vend tilbage til din forside

Spam kommentarer

Hvis du får mange spamkommentarer på ældre indlæg, kan du slippe for at skulle slette dem hele tiden.

Du kan sætte din kommentarmoderation til Nogle gange. Jeg har valgt at kommentarer på indlæg, der er mere end 7 dage gamle, skal godkendes før de ryger ud på bloggen. Efter at jeg aktiverede denne indstilling er jeg næsten sluppet af med alle de irriterende spamkommentarer der vælter ind i øjeblikket.

19 kommentarer:

 1. Tak for hjælpen da du viste mig muligheden igår.
  Håber det har virket, og kan jeg selv finde ud af om det har? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme, jeg har lige lagt en kommentar hos dig, og det virker fint, jeg skal ikke bevise noget mere.

   Slet
 2. super godt du skriver om problemet , jeg opgiver også tit at skrive ,hvis jeg skal når jeg skal tyde de det robot tekster.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Fra en iPad er det næsten umuligt at tyde ordene.. :-)

   Slet
 3. Ja du ved jo, at vi er enige :-) Men det med kommentarerne skal jeg prøve, tak for tippet

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi er helt enige Lene.. håber du kan bruge spam tippet. :-)

   Slet
 4. Jeg skriver primært fra min bærbare med en fin stor 17" skærm, men jeg synes også de der tal/bogstavkombinationer er irriterende og svære at "afkode"

  SvarSlet
 5. Fedt - det skal jeg lige goere, for det er bare SAA irriterende at blive noedt til at have spamrobottingesten slaaet til hele tiden! TAK! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super hvis du kan bruge tippet Tina, jeg har så svært ved at kommentere hos dig.. :-)

   Slet
 6. Det er godt du minder om ordbekræftelser - jeg bliver frygtelig irriteret, når jeg ikke kan læse dem. Klem og en god dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er irriterende ikke at kunne komme af med sin kommentar, og de fleste bloggere vil jo gerne ha kommentarer.. :-)

   Slet
 7. Du ved nok ikke noget om WP - jeg skal også bare lufte min frustration og manglende forståelse: man kan i princippet heller ikke kommentere hos mig på ældre indlæg, men 90 % af spamkommentarerne kommer fra et 1½ år gammelt indlæg, og altid med visning af et bestemt billede. Som jeg af samme årsag fjernede fra det pågældende indlæg, men det har overhovedet ikke hjulpet, hvilket vil sige, at der er to kriterier, der åbenbart bliver overrulet af en eller anden årsag. Er det billede røget ud i en en eller anden form for 'spammerbank'? Jeg har nemlig lidt svært ved at tro, at det er min blog, de har været inde på, men at der sker et eller andet andet.
  Sorry for den lange kommentar ... jeg kan evt. vise dig det i weekenden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har fuldstændig ret, jeg aner intet om WP, og du må gerne lægge lange kommentarer, bare du lover IKKE at vise mig det i weekenden.. Jeg har nemlig ikke tid, da jeg har planlagt at hygge med en masse skønne mennesker et sted i Sverige, og synge fødselsdagssang og spise god mad og drikke "nogens" rødvin og..og .. og.. ;-)

   Slet
 8. Nå! Er det hos nogen man kender? ;-)

  SvarSlet
 9. Jeg er altså ganske enig i den der irritation over bevis lige at du er et levende menneske og ikke en eller anden spambot - men jeg hænger mig i en helt anden detalje i dit indlæg?

  Kan du skrive kommentarer på din ipad? Det kan jeg ikke og jeg har prøvet et par gange og faktisk her hos dig - den går bare ikke, så jeg må pænt vente til jeg kommer hjem med mine kommentarer, hvilket kan være en smule irriterende hvis man har et guldkorn at aflevere som den første, ikk?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg skriver langt de fleste kommentarer fra iPaden, uanset om det er til wp eller Blogger.. Det kræver selvfølgelig at iPaden er online og at jeg logger ind med den konto jeg bruger til mine kommentarer, som oftest er det min google eller avator konto, alt efter om det er en WP eller Blogger blog jeg vil kommentere på.

   Slet
 10. TAK! det var en meget nyttig oplysning

  Vh. Nina

  SvarSlet