17. februar 2013

Retro middag..

kaldte Hanne og Ole menuen i går aftes..

Første ret var en modificeret rejecocktail, med persillepesto i stedet for 1000-øer dressing, ingen levnede den mindste krumme.. P1010140P1010151Hovedretten var mørbrad stegt som vildt med bønner, bagt kartoffelmos og ribsgele.. MUMS hvor det smagte godt.. P1010157til dessert havde Hanne lavet whiskyfromage toppet med flødeskum og mørk chokolade.. jeg gentager lige mig selv.. MUMS.. :-) P1010162Naturligvis var der cognac og likør til kaffen.. P1010178Lørdag aften havde været søndag nogle timer, inden vi sagde farvel og tak for endnu en fantastisk aften i det bedste selskab..

18 kommentarer:

 1. Lækker mad - modificeret retro lyder godt, for den med de 1000 øer lider vi ikke ... og sikke nogle smukke glas, Hanne og Ole har :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan ellers godt lide 1000 øer, men Hannes persillepesto var rigtig god. Jeg er også ret vild med deres smukke krystalglas.. :-)

   Slet
 2. Det ser lækkert ud, og hvor er bordet smukt pyntet! Klem og rigtig god søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig lækkert.. Tak i lige måde Madame.

   Slet
 3. Mums :-) Her fik vi kæmpestjerneskud og til dessert god, god is i nøddekurve, nemt for en husmor, som ikke gider så megen kokkereren for tiden :-) Også her blev det søndag inden vi sendte vores gæster af sted. Det er skønt med sådan en hyggelig lørdag

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder også til at I har hygget jer med god mad og godt selskab Lene. :-)

   Slet
 4. Hi hi, jeg går helt klart ind for retro, hvis det smager godt :-)

  SvarSlet
 5. En rigtig god ide. Der er faktisk mange meget lækre retter der er gået af mode og som sagtens kunne tåle at blive luftet ved sådan en retromiddag. Måske skulle man grave sine gamle udgaver af Karolines køkken frem af gemmerne, selv om mængden af smør og fløde ikke er 'god tone' ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret, der er mange af de retter vi i 80'erne, som sagtens kunne tåle en genopfriskning.
   Det kan godt være at smør og fløde ikke er politisk korrekt, men det smager ski godt. :-)

   Slet
 6. Retro eller ej, bare det smager godt, og på dine billeder ser det bestemt lækkert ud.

  SvarSlet
 7. Uhmm det ser lækkert ud og flotte billeder af både maden og de fine glas..;-D Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie.. det smagte lige så godt som det ser ud. :-)

   Slet
 8. Hvor lyder det bare lækkert! Jeg ville bestemt ikke have noget i mod at blive inviteret ud til en retro-middag med det indhold. Dejlige billeder du har taget af den lækre mad og de smukke glas.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan en middag er ikke det ringeste man kan blive inviteret på, og når den er garneret med selskab af gode venner, bliver det ikke meget bedre.

   Slet
 9. super dejlig " retro" middag ,,,,, jeg gad godt prøvesmage;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå Jonna.. :-)

   Slet