4. september 2013

Emil tid..

Vores sommerferie har heldigvis også bestået af en masse god Emil-tid IMG_4203Han har opdaget sæbeboblernes forunderlige styrke og skrøbelighed..  IMG_4194Vi har “ligget” i telt,  godt nok ligger han ikke ned ret længe ad gangen.. IMG_4231Han åbner og lukker teltet kravler ud og ind, henter og bringer, tager billeder og er i fuld gang hele tiden.  IMG_4263 IMG_4233 Midt i det hele meddelte han, at hans telefon ringede, han løb ind på værelset og hentede den.. IMG_4255Han kiggede på displayet og sagde.. “Det er mor..” og så kunne jeg høre ham.. “Hej mor.. Ja.. Nåhhh.. ja-ja.. Kommer du om lidt..  Ja.. okay.. jeg er hos farmor og farfar.. Fint.. Nej-nej.. det vil jeg rigtig gerne.. Hej hej..” Mens han “snakkede” med sin mor, travede han frem og tilbage, præcis som han har set sin far og sin farfar gøre så mange gang.. :-) IMG_4258 Al gang foregår i løb, undtagen da han gik ud som et lys lige efter aftensmaden, og inden han var nået ind i seng.. En lun sommeraften kan et tæppe på terrassen sagtens bruges som seng, hvis man er træt nok. IMG_4313

18 kommentarer:

 1. Nåh, sikke nogle skønne billeder :-) Sjovt som han har lært at 'bruge' sin telefon, og et telt er bare alle tiders, når man er barn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame.. Ja han har set, lyttet og lært.. :-)

   Slet
 2. Sikke en travl hverdag Emil har :-) Hvor er det herligt at se og læse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er meget at se til for Emil.. :-)

   Slet
 3. Jeg læser og smiler og griner og erkender, at selv om mine børn slet ikke er der, hvor børnebørn er på tale, så er deres mor klar :-)
  Tak for en herlig billedserie, det er så sjovt som børn tager ved lære af voksne og ind imellem er det ikke så sjovt når vi genkender talenter eller attituder, som vi helst ikke vil være ved, men godt kan se hvor børnene har det fra ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi.. Vi var altså også klar længe før de unge var klar :-)

   Nej det er ikke altid lige sjovt at genkende egne udtryk eller attituder i de små, det er sjovere når det er de andre man kan se i ungerne.. :-)

   Slet
 4. Der er bare fuld fart på knægten ... så er det så sjovt, når de lige pludselig dratter omkuld :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er meget fart på ham, og med det energi niveau så er der brug for time out ind i mellem. :-)

   Slet
 5. hihi han er bare for skøn ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du genkender det jo fra dine egne ved jeg.. :-)

   Slet
 6. Dejlig knægt :-) Og så har han fundet ud af at puste, så han kan lave sæbebobler. Det er ret godt gået!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke så nemt at puste, men han er kommet godt efter det. :-)

   Slet
 7. Han er skøn. Og selvfølgelig skal han trave rundt og tale i telefon. Det gør man jo. Det er skægt som de små kan trække stikket og falde omkuld. En evne jeg godt kan misunde dem en gang imellem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man kan åbenbart ikke sidde ned og snakke i telefon samtidig. :-)
   Den evne gad jeg også godt have en gang i mellem.

   Slet
 8. Den gode Emil har forstået hvad det vil sige at arbejde, har han ikke?

  SvarSlet
 9. Skønne billeder af en skøn knægt. Det er flot, at han nu kan puste sæbebobler, det kræver jo rigtig meget følelse af ens lunger, jeg mener hvor kraftigt man skal puste og sådan.

  Har han fået et rigtigt kamera nu?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne, nej han har ikke fået et kamera der virker endnu, men det varer ikke længe mere.. :-)

   Slet