22. september 2013

Nu er det ganske vist..

Torben har solgt Bymarken.. P1010367Papirarbejde og fortrydelsesret er et overstået kapitel, vi har nu en bagkant på, hvornår lejligheden senest skal være indflytningsklar.

Fra den 1. december er vi ikke husejere i Roskilde længere, vi skal ikke klippe hæk, ordne have, skovle sne, stable brænde og alt det andet der følger med hus og have. Vi kan sidde på altanen i lejligheden og nyde kigget til domkirken og fjorden..

Om vi glæder os..?? Også i den grad.. :-)

41 kommentarer:

  1. Tillykke - hvor er det dejligt for jer!

    SvarSlet
  2. Stort tillykke - hvor er det bare godt og skønt. Tænk at sidde i december måned med masser af sne, julelys udenfor og indenfor og bare nyde det ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Lene, det bliver SÅ godt.. :-)

      Slet
  3. Super... havde jo hørt at det var næsten-på-vej med definitive underskrifter og jeg glæder mig på jeres vegne over det hurtige salg..

    Og så vil jeg ønske... rigtig... god... arbejdslyst :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak overlever, nu glæder jeg mig til det er overstået, og vi sidder dernede og slapper af.. Vi har en del arbejde foran os, både her og der.. :-)

      Slet
  4. Hvor dejligt at salget er gået så hurtigt. Rigtig god fornøjelse med det sure og det søde; godt at afstanden hus og lejlighed imellem er kort :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er så dejligt, at det er gået så hurtigt og tak.. :-)

      Slet
  5. Dejligt :-) Det er gået hurtigt, er det ikke?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jo det er gået pænt hurtigt.. :-)

      Slet
  6. Tillykke med det! Men nu har vi problemet: Hvordan får du bloggen omdøbt?

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Henny, den må leve med bymarken navnet.. :-)

      Slet
  7. lyder dejligt ,,, ���� jeg er også træt af vores store have ,,hvis jeg bare kunne ta mit lille hus på ryggen og finde en lille plet at sætte det på ,ville det være ideelt,,,, pøj pøj med det nye ❤

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Jonna, jeg er træt af at passe både hus og have.. :-)

      Slet
  8. Stort tillykke og vi glæder os til at se det nye hjem. ;-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, vi glæder os til at vise jer det, når det engang bliver et hjem og ikke en byggeplads.. :-)

      Slet
  9. Stort tillykke til jer- hvor bliver det skønt.

    SvarSlet
  10. Tillykke med hussalget - det kan gå stærkt. Nogle familiemedlemmer har lige solgt deres dejlige hus på kun 3 uger.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Anette, hvis prisen er sat rigtig, så behøver det ikke tage lang tid.

      Slet
  11. Stort tillykke - det gik altså noget hurtigere, end jeg havde regnet med, men hvor er det godt for jer - så skal I holde jul i lejlighed for første gang i mange år :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have Ellen.. Det gik pænt hurtigt med salget, som vi havde håbet på..
      Vi glæder os til december i lejlighed.. :-)

      Slet
  12. Stort tillykke. Når man har besluttet sig, kan det jo ikke gå stærkt nok. Et hus er også mere end rigeligt at passe, hvis der skal være tid til noget der måske er endnu sjovere. I kan jo altid få afløb i Sverige, hvis I skulle savne det. Er det ikke nok, må du råbe ud i æteren ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Pia, køberne ville gerne ha været ind før, men vi ville have så god tid, så vi kan blive så færdige med renovering.
      Jeg lover at råbe, hvis jeg ikke har græs, hus og jord nok i Sverige.. :-)

      Slet
  13. Tillykke!! Lyder som en perfekt løsning for I har jo hus og masser af udeplads i Sverige♥ Hvor skønt at I får mere tid. Ved selv hvor meget tid alt det praktiske med sådan et hus tager. Og at flytte er også et nyt spændende eventyr. Knus

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Tina, ja vi har masser af udeplads i Sverige, og et hus der trænger til en kærlig hånd, det glæder vi os til at få bedre tid til.

      Slet
  14. Halleluja ... det bliver bare så godt :-D

    SvarSlet
  15. Tillykke med det hurtige salg; det er da fedt, at I glæder jer sådan til den nye lejlighed. Er der meget at lave i lejligheden?

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Hanne, ja der er en del vi vil ha' renoveret, men der er ikke meget vi selv skal lave, ud over at gøre klar, tage beslutninger osv..

      Slet
  16. Det er jo lige om lidt :-) Jeg glæder mig til at høre mere, og til at se, hvor I lander.

    SvarSlet
  17. Det er bare så godt for jer :-) En altan kan være noget så hyggelig og udsigten kan man jo ikke klage over ... Go' dag knus

    SvarSlet
    Svar
    1. Det gør det, vi får endda 2 altaner, så vi skal nok klare ikke at have den store terrasse mere.. :-)

      Slet
  18. Hvor er det godt at høre! Stort tillykke med salget :0)

    SvarSlet
  19. Jeg har tænkt som Henny, men det mere på købers vegne. For du og Hasse flytter til en lejlighed, hvor der tilmed nok er en slags kontrol døråbnermæssigt, så hvis du på din blog skriver, at nu rejser vi til Kreta en uges tid, ja da vil I ikke blive opsøgt af tyveknægte, MEN med bymarken68 stående kan kriminelle tolke Jer boende der, og ifald husets kommende ejere er taget på ferie samtidigt, ja så mister de måske masser af indbo, ifald de ikke har familie/venner/bekendte, der bor i huset imens...
    Det var tankerne mine, og desforuden at du virker til at kunne lave/ændre/korrigere så mange ting, at adressen vel ditto skulle kunne :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg forstår og anderkender din bekymring anjoe, jeg må se hvad og om jeg kan gøre noget ved URL'en.

      Slet
  20. Jeg kom til - ups - at tænke på nok en situation, og er vel på dybt vand nu, nemlig at de kommende ejere af Jeres hus er hjemme; ligger og sover, når indbrud sker... Sorry!!!

    SvarSlet
  21. Det er sandelig gået hurtigt - glæder mig til udsigten fra lejligheden. Og jeg har jo fået svar på hvad bloggen skal kaldes.

    SvarSlet
    Svar
    1. Har først lige nu læst anjoes bemærkninger som jeg også havde tænkt på, men ikke vil skrive, jvf. dit tidligere svar til Henny.

      Slet