26. september 2013

Verdens største skib..

ligger i disse dage ude ved Langeliniekajen. P1010386 Jeg har desværre ikke fået fat i et nogen af de ca. 45.000 billetter, som giver adgang til at komme om bord på Triple E, så jeg må nøjes med at se skibet på afstand..

En kollega og jeg benyttede frokostpausen i går, til at gå en tur ud forbi Esplanaden, i håb om at vi kunne få en fornemmelse af skibets størrelse derfra.  P1010389Skibet ligger helt ude ved Outlet butikkerne på Langeliniekaj. Billedet af skibet er taget fra den sydligste vold på Kastellet, v. Frederik d. 9 statuen og den Engelske kirke, derfra er der  er stadig laaang vej ud til skibet , men vi var tæt nok på til at se, at det er et gigantisk stort skib..  P1010387 Triple E ligger i København til og med på søndag. Jeg vil prøve om vi kan finde et par timer i løbet af weekenden, hvor vi kan køre en tur ud på den nordligste spids af Holmen, derfra tror jeg man kan få et ret godt kig over mod Langelinie, eller måske en tur med Nettobådene til Trekroner, man kan selvfølgelig også køre ud og se skibet fra taget over Outleet butikkerne.. Der er muligheder nok, vi skal “bare lige” finde tiden.. :-)

14 kommentarer:

 1. Det kunne være sjovt at komme om bord på Triple E, men også spændende bare at se skibet udefra. Glæder mig til billeder fra din fotojagt ... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kunne det virkelig, men nogle gange må man nøjes.. :-)
   Jeg håber jeg finder tiden i løbet af weekenden.

   Slet
 2. Jeg havde egl. også tænkt på at tage derud - jeg var ikke klar over, at det krævede en billet, og sådan en har jeg så selvfølgelig ikke. Jeg er spændt på at se dine billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske er der nogle chance billetter ved skibet, det kan jeg ikke rigtig finde ud af.. :-)
   Og jeg er spændt på om jeg kommer af sted.. :-)

   Slet
 3. Fascinerende er bare tanken om verdens største skib i hvert fald, så jeg forstår godt jagtlysten :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en fascinerende tanke, og skibet ligger lige her i min baghave.. Jeg håber jeg finder tid til jagt.. :-)

   Slet
 4. Det er imponerende med det store skib, vi har tænkt os at tage Jimmis mc derind, dvs over på den anden side ved Peder Skram og se skibet derfra. ;-D Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg også er et godt sted at se skibet.. :-)

   Slet
 5. Det gad jeg også godt se ;-)
  Jeres lejlighed ser da også spændende ud, og beslutninger tager virkelig lang tid, især hvis man må starte forfra, fordi et eller andet ikke lige fås eller passer alligevel. Det skal nok blive godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber vi finder et par ledige timer til at køre derind.

   Beslutninger og koordinering tager forbandet meget tid, vi tror også på det bliver godt. :-)

   Slet
 6. God jagt på tid til fotojagt :-)

  SvarSlet
 7. Så skibet da det gik ned gennem øresundet.. en flydende legoklods størrelse gigant.. det fylder ganske godt i landskabet..

  Håber nogen af jer får fat i billetter fra chancekøen.. jeg gider ikke engang forsøge..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tog du billeder..??

   Vi gider nu heller ikke stå i kø ved skibet, men jeg håber vi finder lidt tid til at køre en tur ud på Holmen og se det derfra.

   Slet