28. april 2015

Bispebjerg Kirkegård i lyserødt og hvidt..

Jeg har de sidste par uger set rigtig mange billeder fra den fantastiske kirsebær allé på Bispebjerg kirkegård, knaldblå himmel og derunder en himmel af lyserøde kirsebærblomster, hold da op hvor så det godt ud på billeder, det ville jeg altså også gerne se.. IMG_6621Vi kørte derind og gik en tur i søndags. Jeg havde ikke lige undersøgt hvor på kirkegården kirsebærtræerne egentlig var, jeg var heller ikke helt klar over hvor stor den kirkegård rent faktisk er.. Vi fik en god lang gåtur inden vi nåede over i hjørnet ved Søndre Kapel, her dukkede de mange japanske kirsebærtræer endelig op, de synger på sidste vers, men i søndags var der stadig en fin himmel af lyserøde blomster. Jeg må derind næste år når de står i fuldt flot og himmelen er blå.. IMG_6624

Inden vi fandt alle de lyserøde blomster, kom vi forbi denne sti.. IMG_6615Træerne er endnu ikke nær så store som dem med lyserøde blomster, grenene er heller ikke nået helt sammen, men det skal nok komme, det bliver SÅ flot om nogle år, fik jeg sagt at jeg må derind igen.. :-) IMG_6616

8 kommentarer:

 1. Kirkegårde er ikke det værste sted at gøre ophold inden det endelige engang. Er de store nok kan man gå en fin tur. Det ser ud til at Bispebjerg er en af de mere spektakulære på det rette tidspunkt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har nu besøgt både Assistensen og Bispebjerg, det er begge store flotte naturområder, hvor mange mennesker vælger at gå en tur.

   Slet
 2. Nå - nu skal man også til at gå ture på kirkegårde for at nyde naturen ... det er nu faktisk også ret hyggeligt, lige som da vi var i Præstø, at gå og kigge lidt på de historier, som gravstenene fortæller.

  SvarSlet
  Svar
  1. De store kirkegårde i København er jo næsten lige så meget parker, hvor mange går ture og hygger sig når vejret er til det.

   Ja der gemmer sig mange gode historier i gravstenene rundt omkring, det er ofte ret interessant at gå rundt og kigge på gravstene.

   Slet
 3. Hehe, du er rigtig hip med de hippe ;-) Har læst, at alle de smarte har været derude for at tage billeder - dog nok flest selfies ... Vi har snart japanske tilstande og mangler kun, at folk slår sig ned med tæpper og picnickurve. Hvilket jeg sådan set også synes kunne være ret hyggeligt. Og smukt er det jo, og var jeg selv i nærheden, så skulle jeg da også selv afsted :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. Selfie bølgen er jeg ikke rigtig hoppet med på. :-)
   På Assistensen er der skam mange som bruger plænerne til picnic og solbadning, om de også gør det på Bispebjerg har jeg ingen anelse om, det virker som en mere "aktiv" kirkegård end Assistensen gør.

   Slet
 4. Japanske kirsebærtræer er bare så flotte. Vi havde engang et her i haven, men det blev sygt, og måtte lade livet. Min far ønskede sig et billede af ungerne under disse blomster. Det fik han. Det var da et beskedent ønske, som var til at opfylde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er flotte, men egentlig ikke særlig længe. :-)
   Kan godt forstå din far gerne ville have sådan et billede.

   Slet