20. april 2015

Roskilde havn en forårstorsdag..

Hvis vi ikke har andre planer, og hvis vejret ellers arter sig nogenlunde fornuftigt, så går vi ofte en tur omkring havnen torsdag aften. Der er altid noget at kigge på..

En fin spejling.. IMG_6461En farverig detalje.. IMG_6463Et nostalgisk “øje”.. IMG_6464Et godt bådnavn.. IMG_6466Og et skønt kig ud over fjorden.. IMG_6471Roskilde havn har været min havn siden 1988, jeg tror aldrig jeg bliver træt af at komme der..

10 kommentarer:

 1. Der er altid noget særligt ved en havn, og Roskilde er ingen undtagelse .-)

  SvarSlet
 2. Som Ellen skriver, er der altså 'noget' ved havne, som nok virker dragende på de fleste af os :-) Er den farverige detalje fra en bil, en båd eller en motorcykel? Jeg kan desværre ikke selv regne det ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fra en bil, men af en eller anden grund fik jeg ikke taget billede af resten af bilen, og jeg kan ikke huske hvilken bil det var.. :-) Men en bil er det..

   Slet
  2. Jeg drages mod havne. Skønne billeder!

   Slet
  3. Tak Eric, jeg har det på samme måde. :-)

   Slet
 3. Havne er fantastiske. Min barndoms/ungdomshavn var I Vedbæk og magien fra dengang finder jeg stadig, når jeg vandrer på havnen heroppe i Hundested.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også vild med Hundested havn, da jeg sejlede var det en af de havne der havde høj prioritet. :-) Det er en meget levende havn, og der sker en masse spændende ting, meget mere end i Roskilde.. :-)

   Slet
 4. Du har så ganske ret. Roskilde havn er et godt sted at gå en runde.

  SvarSlet