8. februar 2016

Storebæltsbroen set nedefra igen..

IMG_9507Vi har været i Jylland i weekenden, på vej hjem holdt vi pause v. Knudshoved. Jeg har før vist billeder fra brofagene set nedefra, og nu gør jeg det igen.. Denne gang i en smule bedre vejr end sidst. IMG_9524Jeg er facineret af det katedralagtige look man har, når man står oppe under vestbroen og ser mod Sjælland, og billedemæssigt synes jeg den rå beton fungerer godt sammen med det grønne vand. IMG_9518

15 kommentarer:

 1. Sådanne motiver drages jeg også imod ;-)
  Smukt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Per, ja den slags drager. :-)

   Slet
 2. Gode billeder ... lige der har vi også holdt pause mange gange - det kunne være lidt sjovt at komme en tidlig morgen og se, om en god solopgang kunne indfanges lige der, men man skal nok være ualmindelig heldig for det, vil jeg tro.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sagde præcis det samme til Hasse.. Tænk at stå her en morgen og se solen stå op.. Det kunne være så flot.. :-)

   Slet
 3. Flotte billeder. Gæt, hvem der var med til at lave cementen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eric.. Jeg ved det og jeg var SÅ tæt på at kreditere dig og dit firma for æren.. :-)

   Slet
  2. Pyt, men der var noget af en opgave, husker jeg. En cement med "skræddersyede" egenskaber produceret i kampagner i flere år var noget af en opgave. Opgaven blev løst, og det er en fornøjelse at se dine fotos af den færdige betonkonstruktion. De er ikke bare fotos, men kompositioner.

   Slet
  3. Ja det må have været en krævende opgave, men det må også være sjovt at have været med til at lave den flotte bro. Det er jo ikke hver dag producerer og leverer til en Storebæltbro. :-)

   Slet
 4. Det får mig til at tænke på at vi måske skulle holde pause andetsteds, når vi er på vej til Kbh :-) Skønne billeder og jeg kan godt følge dig i katedrallooket

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi holder ofte pause lige der, vores andet alternativ er Kildebjerg vest for Odense.. Også et godt pausested.. :-)

   Slet
 5. Smukke billeder. Det er nemlig godt at se broen nedefra. Mange flere burde gøre det - på den ene eller anden side.
  Jeg glæder mig over at I ikke var der ved solopgangstide. Det havde sikkert været fint at se, men jeg vil nu mene dine billeder slår solopgangsblleder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Jørgen, jeg er nu også ret glad for billederne :-) Men det kunne stadig være sjovt at se broen nedefra i et andet lys.

   Slet
 6. Flotte billeder. Igen :-) Jeg må se at få stoppet Gemalen, når vi engang passerer, så vi kan komme ned og kigge selv. Hvordan er lyden (fra motorvejen), når man står dernede?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak frue.. :-) Man kan høre både biler og togene, men det er ikke så voldsomt så man behøver høreværn.

   Slet
 7. Tak Hanne.. Nej det gør du nok ikke, og der er et pænt stykke at gå fra Nyborg stationen. :-)

  SvarSlet