4. februar 2016

Til julefrokost i Wallmans..

IMG_7070I lørdags var vi til en lidt forsinket julefrokost i Wallmans Cirkusbygningen. IMG_7068Underholdningen begyndte allerede udenfor Cirkusbygningen, hvor 3 sangere underholdt til dørene blev åbnet, og så gik det ellers slag i slag, med 4-retters menu til 600 mennesker samtidig med at showet blev afviklet fra scene, mellem bordene, under taget og fra et mindre podie foran os.. IMG_7073IMG_7085IMG_7091IMG_7101IMG_7111IMG_7120IMG_7132IMG_7140IMG_7148Wauuuu for en oplevelse, vi sad perfekt i forhold til scenen, maden var super lækker og showet var SÅ godt. De unge mennesker kan både servere, synge, danse og nogle af dem er super dygtige akrobater. IMG_7149Vi blev underholdt og bespist til den store guldmedalje, der var ingen slinger i valsen, alle ved bordet fik mad samtidig, og maden havde den temperatur retten krævede. Det eneste sted hvor kvaliteten ikke var / er i top, er mine billeder derfra, men de er alle taget med mobiltelefon og i halvmørke, og så bliver det bare ikke bedre..
Det hele var imponerende velorganiseret. Det er bestemt ikke sidste gang jeg siger ja tak til Wallmans dinnershow.

15 kommentarer:

 1. Det lyder spændende, jeg har læst om det før, anede ikke før da at noget sådant eksisterede :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan anbefale en aften i Cirkusbygningen, men jeg tænker at det er sjovest hvis man er flere end 2.. :-)

   Slet
 2. Jeg har også kun hørt perifert om Wallmans, men det var en god anbefaling, du kom med her.
  Der er nok ikke rigtig noget at sige til, at de gammeldags cirkus er ved at blive lidt outdatede - folk vil have mere i dag - og det får de vist i høj grad her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den her kombi af mad, fest, cirkus, dans og sang er måske det vi vil have nu.. :-) Det rammer de i hvert fald perfekt.

   Slet
 3. Gode oplevelser skal man samle på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal man, og det gør vi... :-)

   Slet
 4. Det er meget svært ikke at blive imponeret over sådan et Wallmans Show. Vi var til et show for to år siden og var også blæst tilbage i stolene af begejstring. Og så det der med, at det er de tjenende ånder, der optræder (eller er det omvendt?). Det gør det bare endnu mere fantastisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er temmelig svært at bevare pessimismen til et Wallmans Dinnershow.. Dejligt I også var begejstrede.
   Ind i mellem var er så kort mellem numrene så nogle af de unge mennesker måtte servicere ved bordene i det samme tøj som de optrådte i. :-)

   Slet
 5. Sikke en dejlig oplevelse, I må have haft. For flere år siden var jeg med husbondens firma til julefrokost derinde og følte mig også godt underholdt, selvom jeg fra starten havde paraderne lidt oppe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde også paraderne klar og lidt oppe.. men de blev skudt i sænk ret hurtigt. :-)

   Slet
 6. De sidste par år har jeg også bidt mærke i Wallmans, og tænkt det måske kunne være noget for os, og det tror jeg faktisk det meste er. Du har i hvert fald ikke fået mig til at droppe det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også I ville føle jer godt underholdt Pia. :-)

   Slet
 7. Mad til 600 burde være en vanskelig opgave at klare, men dejligt at det er gået godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også vores vurdering, derfor var det også imponerende at det fungerede så godt.

   Slet