16. januar 2010

Fundet i kælderen...

Nej ikke blomsten, den er bare med fordi jeg synes den er fin, men over blomsten kommer der en "ny" ældre lampe, og den der hænger der nu, bliver flyttet hen over sofabordet. Det betyder at vi, uden at det har kostet os en bøjet femøre, endelig får lys over sofabordet.
Det er ikke kun på loftet vi finder ting, i dag dukkede der en lampe mere frem af gemmerne, denne gang var det et skab i kælderen der spyttede en lampe ud.

Igen er der "lige" lidt arbejde inden der kommer lys over begge borde...


En stor Gino pendel (Bjarne Frost & Ole Jespersen design) er her skilt ad i atomer, eller i hvert fald skilt ad så meget som det overhovedet er muligt. Det meste af denne grå lørdag er gået med at få den til at ligne en brugbar lampe igen.
Men nu hænger den ene lampe der endelig, så mangler vi bare lige den sidste... ;-))
Ha' en dejlig aften

2 kommentarer:

 1. Det var ikke helt løgn, at du blev ved med at finde lamper, men denne gang i kælderen. Hvor heldig kan man være, at have sådan et lager - både på loft og i kælder - med div. lækkerier?

  Flot ny side.

  SvarSlet
 2. Kære Sister... :-) nej du havde helt ret. Vi har overtaget Hasses forældres hus, så der ligger jo en del i kælder og på loft, som vi ikke helt har 100% styr på. Samtidig er det jo alt for nemt at gemme i stedet for at smide ud, når pladsen er til det. Det bliver ikke sjovt for drengene når de engang skal rydde det her..
  Tak for din søde respons på min side, jeg leger og prøver jo stadigvæk
  God søndag til dig

  SvarSlet