10. januar 2010

Isbåde på fjorden...

og varme i ovnen... vi ved godt hvad vi vil vælge. På med skiundertøj, sokker, varm trøje og yderst vind og kuldetæt skitøj... så er vi klar til en tur PÅ fjorden.

De har kørt isbåd på fjorden den sidste uges tid, de skøjter, løber langrend, går tur og cykler på fjorden, vi vil også ud og lege, gå tur på isen, snakke, grine og tage billeder.

Isbådene ligger og venter, der er stille på fjorden, men det er jo også næsten kirketid. Det er koldt, det blæser og det er så smukt... Langsomt dukker der flere og flere op, med skøjter, ski, cykler, sejl, meder, issyle, redningsveste, styrthjelme og masser af varmt tøj.


Der fortælles historier, der grines og der rigges til, ja de "gamle drenge" kan skam endnu, og det kan de unge også. Der dukker flere og flere sejl op på fjorden.
Det blev til 3 timer på isen, rigtig mange billeder og nogle kolde tæer, men sikke dog en dejlig formiddag på Roskilde fjord. Nu er der gang i brændeovnen igen og om lidt dufter her af varme boller.

4 kommentarer:

  1. Du sku' sørme ha' været med, det var koldt og flot, bollerne er klar om ½ time

    SvarSlet
  2. Sikke nogle dejlige billeder, Inge! Her ved Arresø, hvor vi bor, er mange også ude med isbåde. Jeg har ikke oplevet at se det selv - kun set billeder i lokalavisen. Men du milde hvor var det koldt i dag :-)

    SvarSlet
  3. Vi var i alvorlige overvejelser om at køre til Arresøen i dag Madame, der har været DM for isbåde på søen, det har garanteret været flot og ja også bidende koldt, så vi valgte brændeovnen frem for følge DM på Arresøen :-)

    SvarSlet