16. januar 2010

Fundet på nettet...

Jeg har ledt højt og lavt efter et nemt lille fotoredigeringsprogram. Jeg har egentlig bare brug for at formindske størrelsen på billeder, at lege lidt med rammer og hjørner, at klippe i et billede, at sætte lidt tekst ind, og at kombinere flere billeder til ét. Via mit arbejde har jeg adgang til at bruge Adobes CS4 Design pakke, men den er alt for uoverskuelig, jeg har slet ikke brug sådan et professionelt program, og jeg kan heller ikke finde ud af at bruge det :-)) Jeg ville da elske, hvis jeg engang fik tid og mulighed for at lære at bruge f.eks. Photoshop, men jeg har dybest set ikke behovet lige nu.

Nu tror jeg simpelthen, at jeg har fundet det program der lige netop dækker mit behov for at lege med mine billeder. Programmet hedder PhotoScape, det er gratis, det er nemt og intuitivt, og det kan hentes her

4 kommentarer:

 1. Hej søs..
  Desværre har jeg først nu fået kikket på computeren og den 'blog' du snakkede om.
  Det var jo let, troede der skulle lidt mere til end bare at klikke en gang ;-)
  Det er hyggeligt at læse hvad du skriver. Lampen er super flot. Her er der også blevet sat lamper op i fredags, 5 små blev det til i den ny stue, og det ser helt hyggeligt ud. Jeg var ked af altid at ha' den store over spisebordet tændt.
  Nu vil Meller og jeg gå en tur i skoven med Felia.
  Mange knus Hanne

  SvarSlet
 2. Hej igen

  Jeg kunne ikke sende en hilsen med hverken min mail adr. eller min hotmail.

  Hvad gør jeg forkert?????? Hanne

  SvarSlet
 3. Det lyder dejligt, Inge, at du har fundet et fotoredigeringsprogram, du er rigtig glad for! Og dine billeder herover er meget smukke. Jeg bruger selv Photoshop Elements, men der findes sikkert mange gode programmer.

  Ha' en dejlig søndag aften!

  SvarSlet
 4. Hej søs, Velkommen til, jeg tror ikke du gør noget forkert, kommentarene kommer da igennem. Knus til dig og Meller

  Hej Madame, ja indtil videre opfylder det rigeligt mit behov. Photoshop Elements er nu også et godt program, og ikke så tungt og omfattende som den helt store pakke jeg pt. har installeret.

  Også en dejlig aften til dig

  SvarSlet