18. januar 2010

Made by Musse...

Jeg købte 2 skønne puder på julemarkedet ved havnen her i byen, bag på dem står der "Made by Musse" Der var desværre kun 2 puder tilbage i den størrelse jeg ville ha, men jeg kunne sørme godt ha' brugt et par stykker mere. Men hvem er Musse...?? Hmmm havde egentlig tænkt mig at spørge her på min blog, det kunne jo være, der var nogen der kunne genkende "designet", tænkte jeg. Inden jeg nåede at trykke på Udgiv indlæg, ville jeg dog lige Google "Made by Musse" og vupti det allerførst hit, er sørme den Musse jeg ville efterlyse her, så det gør jeg ikke, nu gør jeg lidt reklame for hendes flotte puder i stedet for, og så viser jeg også lige dem jeg købte.

Musse laver andet end puder, hun har også nogle rigtig fine tasker til salg, nu vil jeg prøve at kontakte hende, måske gider hun sy et par puder mere til mig.

4 kommentarer:

 1. Søg og du skal finde :-)
  Måske hun oven i købet vil lave nogle der passer til de 2 fra julemarkedet :-)

  SvarSlet
 2. Hej dig, ja det er det jeg håber på, ikke magen til, men nogle der matcher, og jeg har jo de 4 andre puder, der gerne måtte få lidt lækkert betræk.
  Ha en dejlig aften
  Knus

  SvarSlet
 3. Sikke nogle skønne puder og en dejlig hjemmeside du linker til! Jeg vil fordybe mig mere i hendes tasker og børnetøj - tak fordi du gør opmærksom på denne kreative kvinde :)

  SvarSlet
 4. Madame.. ja de er dejlige, nu har jeg skrevet til hende om hun vil lave et par stykker mere, og at jeg har linket til hende her på bloggen, håber det er OK med hende også, jeg skulle måske ha gjort det omvendt... altså bedt om lov først..??

  SvarSlet