12. marts 2010

Bedre og bedre..

Jeg fik kontakt til en fysioterapeut i går morges, men hun ville ikke se mig overhovedet. Først på mandag når det har løsnet op, hun kan ikke undersøge noget når ryggen er låst, ordren lød på smertestillende og gå, stå eller ligge, ikke sidde... Det har givet sig selv, jeg kunne ikke sidde alligevl, kunne heller ikke gå. Efter 24 timer på ryggen med piller og varme, var det fantastisk at vågne i morges og opdage at ryggen ikke er låst mere, nu er det kun smerter..

Livet er herligt og jeg er halvt liggende blevet transporteret til huset i skoven her i Sverige. Hasse havde en tandlæge tid v. middagstid i dag, så han skulle herop, og jeg ville bare med på en eller anden måde.

Hytten er nu varmet op og det sner ovenpå alt det andet sne der ligger her... det har vi faktisk ikke brug for, nej vi har ej...

4 kommentarer:

 1. Dejligt. Så skal du bare slappe rigtigt af:-)

  SvarSlet
 2. :-)) Det skal jeg nemlig...

  SvarSlet
 3. Pyha, godt at høre at det går fremad med din ryg! Nu håber jeg, du får en weekend uden smerter og kan få glæde af at, at I er Sverige - og at du kan hygge dig med Camilla Läckbergs Fyrvaktaren :)

  SvarSlet
 4. Tak Madame, vi nyder så meget at være her igen, og det går den helt rigtige vej med ryggen

  SvarSlet